Skip to main content

Peste 1,5 milioane de telespectatori în cele patru ore de Voce. Ce s-a întâmplat pe intersecţia cu X Factor

 
Peste 1,5 milioane de telespectatori în cele patru ore de Voce. Ce s-a întâmplat pe intersecţia cu X Factor

Vocea_X factor

Publicitate

Cea de-a doua săptămână de dueluri de la Vocea României a adus Pro TV, 1,5 milioane de telespectatori în cele aproape patru ore de emisiune. Postul s-a clasat pe primul loc pe întregul interval dar şi pe intersecţia cu X Factor de pe Antena 1.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa celor două show-uri de talente.

Pe intersecţia celor două emisiuni, 20.30 - 23.20, Vocea României a avut o medie de 1,5 milioane de telespectatori din întreaga ţară. Show-ul s-a menţinut la distanţă de locul doi, Antena 1, care a avut aproape 1,2 milioane de privitori.

La oraşe, distanţa dintre cele două emisiuni a fost de 100.000 de telespectatori. Show-ul de pe Pro TV a avut o medie de 866.000 de orăşeni pe minut, în timp ce la Antena 1 se uitau 760.000.

Şi pe publicul comercial, al persoanelor cu vârste între 18 şi 49 de ani, cele două show-uri se menţin cam la aceeaşi distanţă. Vocea a avut aproape 530.000 de persoane, în timp ce X Factor a avut 408.000 de persoane.

Audienţa Pro TV şi Antena 1, vineri 7 noiembrie, pe intervalul de intersecţie a emisiunilor Vocea României şi X Factor (20.30-23.20) Click pentru a mări:

Audiente intersectie Vocea - X Factor 7 noiembrie

Audienţa Vocii a fost apropiată şi pe toată durata programului. Astfel, pe întregul interval (orele 20.30-00.20), Vocea României a fost urmărită, în fiecare minut, de 1,5 milioane de privitori, dintre care 853.000 erau de la oraşe, iar 526.000 de persoane pe comercial.

Audienţa posturilor TV, vineri, 7 noiembrie, pe intervalul de difuzare a emisiunii Vocea României - 20.30-00.20 (Click pentru a mări)

Audiente Vocea Romaniei 7 noiembrie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elga Elga
    @mary, eu nu cred ca urmarim aceeasi emisiune, sincer iti zic ;)
  • mary mary
    Nu conteaza postul care o difuzeaza, emisiunea sa fie buna. Mie nu-mi place Vocea Romaniei, nu ma dau in vant dupa X factor, dar urmaresc "Te cunosc de undeva" pt ca acolo realizez cat sunt de talentate vedetele noastre, cel mai noi ca Lora -care este un dezastru, cele mai vechi ca Maria Buza care a inceput s-o cam lase vocea. De asta-mi place emisiunea ca vad valorea vedetelor made in Romania atunci cand intr-adevar cantA LIVE.
  • mary mary
    ai ce ai cu antenele, esti bolnav psihic?Prea te repeti.
  • Cristi Cristi
    Lasa, nu mai rade. X-factor va fi difuzat live duminica.
  • Expertul, Expertul,
    @ elena, Vocea Romaniei sezonul 2, difuzat martea, produs de echipa monei segall, a obtinut 26,4% share pe targetul comercial. Pana la 35% share e distanta cam mare. Ne spui cu cine a concurat Vocea Romaniei sezonul trecut sambata?
  • Expertul, Expertul,
    Multi idioti au crezut ca dupa plecarile din acest an PrOTV se va prabusi, dar s-au inselat inca odata. Nimeni nu este de neinlocuit!!!
  • elena elena
    Esti un naiv simpatic. MasterChef luni 9.3 rating. Marti 11.7 rating. Media pe saptamana 10.5. Vocea 10.2.
  • Expertul, Expertul,
    @elena, Cunoscatorii si telespectatorii spun ca productia Vocea Romaniei sezonul patru este mult superioara fata de sezoanele trecute, si arata ca marile show-uri din afara! ProTV merge inainte si fara echipa de productie a monei. Vad ca stii multe! Ne spui si noua cati bani a tocat mona la antenuta 1, cu rezultate aproape zero? Vezi si tu ce rezultate au obtinut toamna trecuta MasterChef si Dansez, la ProTV, in comparatie cu copyile de pe antenuta 1, iadul cocalarilor si danseaza pintre anonimi!
  • Expertul, Expertul,
    @elena, concurenta fata de sezonul trecut este alta. Vocea romaniei sezonul trecut a fost difuzata sambata, avand concurenta aproape zero,iar acest sezon lupta cu kix factor si suleyman, doua productii foarte urmarite in sezoanele trecute. sezonul al doilea Vocea Romaniei, difuzat martea, produs de vechea echipa de productie, a avut mari probleme cu serialul suleyman. Vocea produsa de Vechea echipa de productie, a luat bataie de la suleyman si next star. Vad ca e mare frustrarea in vechea echipa de productie! . realizarile money la antenuta 1, sunt aproape zero, iar ProTV se descurca foarte bine toamna aceasta. ProTV este lider in Prime time 7 din 7 zile pe targetul commercial.
  • George George
    Nu are sens sa va certati pe cifre, dupa cum se stie orice show scade in audiente dupa auditii in mare parte datorita duratei emisiunii. Auditiile Vocii durau pana la 22.30 iar acum se intind pana la 00.00. Daca luati intervalul 20.30- 22.30 o sa vedeti ca audientele sunt comparabile cu cele de la auditii. Acelasi lucru e valabil si la Romanii au talent.
    Cu stima!
  • Viorel Viorel
    Elena minti!!! am verificat de curiozitate pentru ca mi-ai parut o persoana informata si credibila dar vad ca m-am inselat... audienta masterchef marti pe comercial 4 noiembrie 447.000, vocea 526.000 comercial 7 noiembrie! concluzie: nu e cea mai slaba asa cum ai spus, mai departe nu m-am obosit sa ma uit. marsh la interesele tale!!!
  • elena elena
    Dragul meu vad ca predic in pustiu. Vocea e produsa din cate am inteles de un fel de "galacticii" CME o combinatie germano-ceho-autohtona. Si e produsa scump si ineficient. Costa mai mult decat a. Costat vreodata si performeaza mult mai prost decat sezonul trecut. In aceasta saptamana pe targetul comercial Vocea este cel mai slab program al Pro Tv in prime time. Dupa Visuri la Cheie. MasterChef Las Fierbinti si filmul de sambata.
  • Ionut Ionut
    @pArA - Elena ti-a explicat foarte bine, reciteste ce a scris. Daca tu ai meciurile tale cu altii e problema ta. Dai impresia ca nu esti in stare sa sustii ceva fara sa jignesti...
  • pArA pArA
    Sora mea alba ... tu nu intelegi sau nu vrei sa intelegi ...
    Toate emisiunile de gen talent show (Vocea,X-factor,Got Talent, etc) scad usor in audiente treptat dupa ce se termina auditiile , in mare parte e valabil si in afara ...
    Antena inca are auditii la X-Factor , de aia se mentine inca bine ... dar cum zicea si altcineva mai sus , probabil la terminarea auditilor va ajunge undeva la jumate din cat face acum ...
    Si in legatura cu "e produs prost" ... zi-mi tu un show care e produs mai bine in RO ... Vocea e singurul show romanesc care se poate compara ca si calitate la productie cu un show similar din afara , se poate observa cu ochiul liber , daca nu poti face acest lucru ori esti chior(a) ori esti indoctrinat(a) de latrina lui Felix.
  • Paul Paul
    Vocea cu Mona mergea mult mai bine decat anul asta. Emisiunile Monei de la Antena fac cele mai proaste audiente dintre toate productiile Antenei. Deci pentru pro era rau cu Mona dar mai rau totusi fara ea iar pentru Antena era rau fara Mona dar mai rau cu ea.

Trimite un comentariu

sus