Skip to main content

Reporterul Cristian Vasilcoiu a demisionat de la B1 TV

 
vasilcoiu
vasilcoiu

vasilcoiu

Publicitate

Cristian Vasilcoiu, reporter pe justiţie la B1 TV, şi-a dat ieri demisia din funcţie la trei luni după ce a venit la postul de ştiri. Contactat de paginademedia.ro, jurnalistul nu a comentat motivele despărţirii de televiziunea de ştiri.

El a trecut la B1 TV în urmă cu trei luni, după cum paginademedia.ro a scris AICI, după ce anterior demisionase de la Realitatea TV.  Înainte de Realitatea TV, el a mai fost tot la B1 TV.

Vasilcoiu lucrează în presă de la începutul anilor 2000, mai întâi ca reporter în presa locală de la Craiova. În 2006, el a devenit jurnalist la Gardianul, urmând ca un an mai târziu să treacă la Adevărul, iar după doi ani, în 2008, devine reporter la Evenimentul zilei.

În 2012, Cristian Vasilcoiu a trecut de la presa scrisă, la televiziune, când a început la Realitatea TV. Tot la Realitatea TV el a făcut pentru scurt timp şi o emisiune despre justiţie, În ultimă instanţă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ego Ego
    Si acum se intoarce iar la Realitatea? Ca daca da atunci inseamna ca peste vreo 5 luni isi va da demisia si de acolo si se va intoarce la B1. Si tot asa..

Trimite un comentariu

sus