Skip to main content

România TV, ploaie de mesaje anti Iohannis, după protestele din ţară. Burtierele rulează în buclă de zeci de ori pe oră

 
romania TV (2)
romania TV (2)

romania TV (2)BURTIERA LA MINUT. Protestele din ţară au fost relaltate foarte tendenţios de postul România TV, controlat de Sebastian Ghiţă. Postul îi demonizează pe protestatarii care au ieşi aseară în toată ţara în semn de susţinere pentru românii din diaspora care nu au reuşit să voteze la primul tur al prezidenţialelor. Protestatarii „au fost plătiţi”, „au fost aduşi cu autocarele”, iar o imagine în care cineva dă bani cuiva a fost prezentată drept „dovada că Iohannis a dat bani”

Publicitate

După ce aseară a difuzat câteva imagini de la proteste, postul a abordat subiectul încă de dimineaţă, dar în stilul său. „Klaus Iohannis a plătit oamenii să iasă în stradă la Cluj Napoca. Mii de oameni au fost aduşi cu autocarele lui Klaus Iohannis”, a anunţat postul la ştiri controlat de Sebastian Ghiţă, încă de dimineaţă.

În paralel, pe banda din partea sus a ecranului au apărut numai mesaje legate de aceste proteste pe întregul program de ştiri, la fiecare minut:

- Scene violente la mitingul lui Iohannis

- Susţinătorii lui Iohannis, duşi cu autocarele la proteste. 

- Dovada că Iohannis a plătit oamenii la protestele violente

- 30 de lei pentru a participa la mitingul lui Iohannis

Fiecare mesaj a apărut pe ecran de peste 40 de ori.

Mai mult, în timpul ştirilor, postul a difuzat şi o înregistrare în care o persoană îi dădea alteia 50 de lei. În acelaşi timp, pe post se anunţa că Klaus Iohannis ar fi dat bani pentru ca oamenii să vină la proteste.

„La Bucureşti a apărut şi Monica Macovei, dovadă că protestele sunt organizate de Iohannis şi Băsescu”, au mai arătat cei de la România TV.

Capturaţi ecranul complet 09.11.2014 110245.bmp Capturaţi ecranul complet 09.11.2014 110247.bmp Capturaţi ecranul complet 09.11.2014 112457.bmp Capturaţi ecranul complet 09.11.2014 112507.bmp Capturaţi ecranul complet 09.11.2014 112555.bmp Capturaţi ecranul complet 09.11.2014 113154.bmp Capturaţi ecranul complet 09.11.2014 113229.bmp Capturaţi ecranul complet 09.11.2014 114630.bmp Capturaţi ecranul complet 09.11.2014 114632.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • helga helga
    Rusine postului dumneavoastra de televiziune, aduce ti invitati perecum Miron Cozma care fara pic de rusine sustine ca votantii domnului Johannis au primit in diaspora 2 0 de euro pentru al vota.Traim in Germania de 24 de anii.am votat la Bonn, am stat 8 ore in
    Ploaie si frig pentru a putea vota, nu am primit nici Un pahar cu ceai, Rusine domnului Cozma ca isi permite sa jigneasca pe acei oameni care au ales sa plece departe de familii pentru a le putea oferi un trai mai bun,Nu cersetorii din strainatate l-am ales pe Domnul Johannis, sint oameni cu anumite valori morale care s-au saturat de hotia si minciunile din tara.Iar domnului vadim tudor sa-i fie rusine ca ii face capsunari, domnia sa este un bolnav psihic, inca odata rusine, postul asta merita inchis
  • andrei stefan andrei stefan
    ROMANIA CIRC TV, sunteti o adunatura de Extremisti , Hoti, Comunisti . Jurnalisti de categorie extremista.
    ANTENA 3 + ROMANIA TV =DAN VOICULESCU ,COMUNIST, SECURIST.
  • mary mary
    LATURA TV = ROMANIA TV. O latrina media care prosteste electoratul modest cu mesajele alea de doi bani. Oricum, romanii nu mai sunt atat de fraieri.
  • alex alex
    La cativa dintre membrii CNA le-au expirat mandatele si nu mai au cvorum ca sa organizeze sedinte.Parlamentul asteapta sa treaca alegerile ca sa-i inlocuiasca.
  • Mihai Mihai
    exact asta vroiam sa intreb si eu...retoric. CNA nu mai exista? O institutie a statului chiar poate sa isi ia vacanta? Pai maine poimaine o sa isi ia si armata sau politia vacanta. Ca nu mai au chef sa isi faca treaba sa nu supere pe unii sau pe altii. Ma uit cum antena 3 fac campanie electorala pro-ponta si anti-iohannis 24 de ore pe zi. E ok? E legal? Normal e clar ca nu e. La romania TV la fel.
  • El Bala El Bala
    CNA mai exista? romania tv e a reusit performanta de a minti mai mult decat a3.
  • paul S paul S
    Care dintre oameni?
    Perversii sau naivii?
    Ca sunt motivatii diferite.
    L-am vazut pe unul zbierand, pe cand il tarau jandarmii, la Brasov:
    pentru democratie, libertate, vot liber, stat de drept.
    La inceput am crezut ca e nebun, dar cand a inceput s-o urle pe-asta cu "stat de drept", l-am incadrat in categorie la fix: intre vrajitoarea cea urata cu breton si blonda cea frumoasa cu breton. La basistii fanatici.
  • com com
    @Paul, capsunarii sunt in Spania, iar acolo nu prea au fost probleme la vot. Pentru ca acolo e electoratul ala fin, care voteaza ce trebuie.

    Hai cu ipoteza aia odata: care e, de fapt, motivul pentru care au iesit oamenii in strada?
  • paul S paul S
    Ha, ha, ha, ia te uita ce interesant!
    Ce manifestatii imense si intense! Si pentru ce? Pentru ca fraierii astia au organizat prost alegerile iar romanii din strainezia n-au reusit sa voteze!!!
    Oare chiar asta e motivul?
    Acum, peste noapte, ati inceput sa le ziceti "diaspora", desi pana acum le ziceati "capsunari".
    Pai e frumos asa?
    Intrebarea asta n-ati primit-o inca pe Facebook de la ceilalti aflati la acelasi nivel cu voi.

    Hai totusi, din simpatie, sa ma alatur si eu luptei voastre, sa zic si eu ceva alaturi de voi:
    Ponta o sa aduca inapoi comunismul in Romania si o sa creasca taxele si o va pune pe Daciana Sirbu Prim-Ministru.
    Johannis e prieten cu Angela Merkel si fiecare roman o sa primeasca GRATIS un BMW nou-nout.
    Jos plagiatorul mincinos!
    BMW e o masina foarte fiabila!

    Trimiteti repede pe Facebook celorlalte clone!
  • Mihai Mihai
    CNA-ul doarme. Asteapta sfarsitul alegerilor sa vada daca este demis sau daca inchide ochii, in functie de rezultat. Halal institutie democratica.
  • Lucian Lucian
    Jurnalism de 2 lei din partea RomaniaTV. Rusine!!!

Trimite un comentariu

sus