Skip to main content

Societatea de Radiocomunicaţii va încasa până la 326 milioane lei pentru difuzarea programelor TVR timp de doi ani



 
TVR
TVR

tvr

Publicitate

Televiziunea publică a incheiat in 11 aprilie 2014 un acord cadru cu Societatea Nationala de Radiocomunicatii (SNR) in valoare de aproape 326 milioane de lei (inclusiv TVA) pentru preluarea, transportul si difuzarea programelor TVR, conform informatiilor publicate duminica in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

SNR este operatorul national care asigura transportul si difuzarea programelor nationale de televiziune si de radiodifuziune, iar anul trecut a incasat peste 132 milioane lei din difuzarea programelor TVR.

Oficialii TVR au precizat ca acesta un acord cadru pe o perioada de doi ani, cu o valoare maxima. 

Societatea Nationala de Radiocomunicatii (SNR) este operatorul national care asigura transportul si difuzarea programelor nationale de televiziune si de radiodifuziune. Plata serviciilor către SNR se face, potrivit Legii de functionare a televiziunii, prin alocatie de la bugetul de stat.

Peste 80% din veniturile SNR sunt de la posturile publice de radio şi televiziune

Datele din raportul financiar al SNR arata ca in 2013, SNR a obtinut venituri totale de peste 390,6 milioane lei. Veniturile obtinute de la TVR si SRR (Societatea Romana de Radiodifuziune) au reprezentat 80,93% din cifra de afaceri. Mai exact, SNR a primit peste 132 milioane lei de la SRTV si peste 135,4 milioane lei de la SRR.

Oficialii TVR au explicat ca este vorba de un acord pe doi ani şi că plata se face lunar, după efectuarea prestaţiilor de către SNR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus