Skip to main content

VIDEO. Solistul piesei "Ca o apă cristalină" s-a supărat pe Mircea Badea că a râs de el. Îl dă în judecată

 

Cristi din BanatCantautorul melodiei "Ca o apă cristalină", Cristi din Banat s-a supărat pe realizatorul emisiunii "În gura presei" că a râs de el.

Publicitate

În urmă cu două săptămâni, Mircea Badea a difuzat fragmente din videoclipul piesei "Ca o apă cristalină" și a râs de Cristi din Banat. Badea a povestit că a descoperit melodia printr-o întâmplare.

Realizatorul TV spunea că a mers în biroul lui Mihai Gâdea și l-a găsit pe acesta  "tăvălindu-se de râs, la propriu".

Astăzi, Cristi din Banat s-a plâns în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, că "un realizator TV din România" a răs de el și de pantofii săi. Ulterior, Cristi a spus despe Mircea Badea că se bâlbâie, dar nu vrea să-i dea o replică în direct, ci prin intermediul avocaților săi și a legii.

Iată cum arată videoclipul de care a râs Mircea Badea:

https://www.youtube.com/watch?v=2z2L1XK03Kw

Comentariile lui Mircea Badea:

https://www.youtube.com/watch?v=eeP2ieawTVQ

https://www.youtube.com/watch?v=v7k7ZsTIEbM

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • MIRCEA NU FI RAUTACIOS CA ACEST CRISTI NU LE ARE CU MUZICA SUNT DEACORD CU TINE DAR TU TE GINDESTI CE FACI ACUM TU NU RIZI DE EL TU II FACI RECLAMA TU IL FACI CUNOSCUT DE TOTI DACA TRECEAI PESTE SI NU FACEAI TAM TAM RAMINEA IN ANONIMAT TOTAL CUM A APARUT ASA DISPAREA DAR TU LAI PUS PE PRIMA PAGINA A PRESEI SI UITE ASA IAI FACUT RECLAMA GRATIS CA VA FI BUNA SAU REA NU SE STIE NICIODATA......
  • Dacă vreți să vă că @ți pe voi de râs intrați pe pagina lu' Tristariu:
    https://www.facebook.com/Fan.Muzica.Usoara

    E mai jenibil decât cret.inul ăsta.
  • Îl detest pe Badea, dar când l-a ironizat pe acea ameobă m-a stricat de râ. Ulterios m-a uitat și la clipul retardatului și am râs și mai tare. Cristi ăsta și Banat o să moară, săracu, de onaniție.
  • Acuma, nu ca as vrea sa tin cu Badea si Gandea, pentru ca nu imi plac deloc... totusi, si eu am ras cand am vazut clipul. Doar fata e reusita din toata povestea asta.
  • Baietelul asta s-a plans de Badea in emisiune la Maruta unde si acolo era batjocorit in ultimul hal, numai ca saracul de el nu si-a dat seama.

Trimite un comentariu