Skip to main content

VIDEO. Ogilvy&Mather, singura agenţie românească care a câştigat un premiu cu un spot TV la London International Awards

 
Miracolul Ogilvy
Miracolul Ogilvy

Miracolul OgilvyOgilvy&Mather este prima agenţie din România care a câştigă un premiu cu un spot TV la festivalul de creaţie London International Awards.

Publicitate

Agenţia BBDO a fost desemnată reţeaua de publicitate a anului la festivalul din Londra.

La cea de a 29-a editie a festivalului de creaţie London International Awards (LIA), spotul „Miracolul” - creat de Ogilvy&Mather pentru promovarea Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’Est – a câştigat trofeul Bronz în cadrul categoriei TV/Cinema/Online Film - Production & Post-Production – Direction şi a fost totodată nominalizată în categoria TV/Cinema/Online Film – Entertainement.

Miracolul” - spot ce ilustreaza într-o manieră inedită puterea animaţiei - este singura lucrare romaneasca care a intrat pe lista scurtă a festivalului şi a primit un trofeu la London International Awards 2014 (LIA).

https://www.youtube.com/watch?v=WXG1u9VyRjc

LIA este unul dintre cele mai mari şi mai cuprinzatoare festivaluri mondiale ce onorează anual lucrările legendare din publicitate, digital media, producţie, design precum si muzică si sunet.

Aproape 15,000 de lucrari provenind din 80 de tari au fost evaluate de catre juriu global in aceasta editie si mai putin de 3% dintre intrari au reusit sa castige un premiu.

Ogilvy&Mather România

Ogilvy&Mather Romania face parte din reţeaua internaţională Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy&Mather România oferă servicii de comunicare integrată - publicitate, relaţii publice, activare de brand si shopper marketing, servicii de marketing digital precum şi strategie şi cumpărare de media - prin agenţiile sale specializate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus