Skip to main content

VIDEO - SpotON. „Lecţie” de gramatică într-o reclamă pentru copii: „cadourile care le aduce” Moş Crăciun

 
jumbo
jumbo

jumbo

Calupurile publicitare au intrat în atmosfera sărbătorilor. Carrefour, Lidl, KFC şi Doncafe şi-au lansat în ultimele zile spoturi noi cu mesaje de sărbători, dar s-au înmulţit şi reclamele la parfumuri.

Publicitate

În plus, un lanţ de magazine pentru copii, Jumbo, a lansat un spot simpatic, cu o melodie atrăgătoare, dar şi cu o...greşeală de gramatică.

Realizatorii spotului au ales să traducă prin subtitrare versurile melodiei de fundal, care suna astfel: „Unde este Moş Crăciun? Şi cadourile care le aduce?” (Corect ar fi fost „Cadourile pe care le aduce”)

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutăţile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica Paginademedia.ro SpotON este realizată cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont.

Lidl a intrat puternic în campania de sărbători. Lanţul de magazine a lansat îna cest weekend cinci spoturi noi. Într-unul dintre ele, vedete sunt aceiaşi Petru Buiuca şi Petrişor.

Tot în prag de sărbători s-au înmulţit şi reclamele la parfumuri. Astfel, în acest weekend au apărut la TV Charlize Theron, într-un spot la J'Adore, Cate Blanchetteste promovează Giorgio Armani,  dar şi o reclamă la un parfum Yves Saint Laurent.

În continuare, spoturile obţinute cu susţinerea AlfaCont:

Jumbo

Carrefour

Doncafe

KFC

Lidl

Lidl

OMV Petrom

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    ador grupurile astea de creatie inculte dar pline de rasini. e greu cu gramatica cand ti-ai cumparat diploma. si mai ador frica de-ai spune sefului ca e incult. fa-ti o adresa falsa pe email si trimite-i corectura. in curand toti vor vorbi ca baietii de cartier. si nu e prima abatere in domeniul asta. :(

Trimite un comentariu

sus