Skip to main content

Adrian Sarbu a mai fondat o firmă - Mediafax Mall



 
adrian sarbu (1) - Copy
adrian sarbu (1) - Copy

adrian sarbu (4)

Publicitate

Adrian Sarbu, proprietarul grupului Mediafax, a fondat la sfarsitul lunii septembrie din acest an o noua firma. Numita Mediafax Mall SRL, noua firmă are ca domeniu principal de activitate este cel de editare a cartilor, ziarelor si revistelor, potrivit informatiilor publicate luni, 8 decembrie, in Monitorul Oficial. Totodată, Sârbu a preluat integral şi compania Mediafaxevents.

Mediafax Mall este detinuta de Adrian Sarbu (99% - cota de participare la beneficii si pierderi) si societatea Alerria Business Consulting (1%).

Ca administrator al noii firme a fost numita, in data de 23 septembrie 2014, Roxana-Dorina Grigoruţă.

 Roxana Grigoruţă este preşedinte al Consiliului de Administratie în cadrul Alerria Management Company SA, o societate deţinută de Adrian Sârbu, care este acţionar majoritar la Mediafax Group.

Adrian Sarbu a preluat şi controlul integral al Mediafaxevents

Asociatii firmei Mediafaxevents SRL, respectiv Maria Barbulescu (10% din capitalul social), Adrian Sarbu (89% din capitalul social) si Alerria Business Consulting (1%) au hotarat in data de 4 septembrie 2014 cesiunea de catre Maria Barbulescu a tuturor partilor sociale detinute (10% din capitalul social) catre Adrian Sarbu.

In urma acestei hotarari, Sarbu detine 99% din capitalul social al Mediafaxevents, iar Alerria Business Consulting - 1%. Roxana- Dorina Grigoruta, administratorul societatii, a fost mandatata sa semneze actul constitutiv actualizat al societatii si orice alte acte necesare inregistrarii prezentei hotarari.

Anchetă pentru evaziune fiscală la Mediafax

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au deschis in 2 decembrie un dosar penal impotriva Mediafax Group, Roxana-Dorina Grigoruta si Orlando Nicoara, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

Intr-o postare pe blogul personal, in care multumeste tuturor colegilor si partenerilor Mediafax Group, Orlando Nicoara precizeaza: "mi-am anuntat intern plecarea la inceputul lui octombrie, acum doua luni. Dosarul de la Parchet a fost deschis pe 2 decembrie, iar insolventa a fost ceruta pe 26 noiembrie".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • smaranda smaranda
    Naiba o sa se mai duca sa lucreze cu el, daca-i intra oamenii de incredere la inchisoare, din cauza ca au avut incredere in el. Cam cat de lipsit de constiinta sa fii?
  • adriana adriana
    Ai dreptate, dar nu vezi ca ii ancheteaza pe aia de executau ordine dar pe el nu??? El nu e administrator sau director pe nicaieri, e doar actionar pe la unele din firme, restul sunt offshore,dar aia si cand vroiau sa bea apa ii cereau voie lui, si-l intrebau cum au voie sa faca asta: direct din sticla sau din pahar
  • Kius Kius
    Dar omul asta, Adrian Sarbu, ce mai reprezinta in definitiv? Exista ziare judetene care au vanzari mai mari decat toata panoplia de publicatii ale mogulului de omenie.
    Stirea va fi cand mogulul va prelua managementul si va aduce o viziune noua, intr-un format grafic de exceptie publicatiei culturale Rahova Today...

Trimite un comentariu

sus