Skip to main content

AUDIENŢE. Nu ne mai săturăm de Singur Acasă: 2,7 milioane de români la a noua difuzare din ultimii zece ani

 
AUDIENŢE. Nu ne mai săturăm de Singur Acasă: 2,7 milioane de români la a noua difuzare din ultimii zece ani

singur acasa 2

Publicitate

UPDATE. La reluarea de duminică după amiază, Singur Acasă a fost urmărit de 1,4 milioane de români pe minut (7,6 rating), dintre care 675.000 din oraşe (6,7 rtg). La reluare, 382.000 de persoane au fost din targetul comercial 18-45 de ani (7,5 rtg)

AUDIENŢE. Difuzat de Pro TV a noua oară în ultimii zece ani, Home Alone - Singur Acasă cu Macauley Caulkin a ţinut milioane de români pe minut în faţa televizoarelor sâmbătă seara.

Au fost aproape 2,7 milioane de telespectatori pe minut la nivel naţional, la fel ca la difuzarea de anul trecut, iar vârfurile au sărit de trei milioane. Pro TV a fost pe prima poziţie în top, cu audienţe duble în comparaţie cu următorul clasat, Antena 1.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele filmului Singur Acasă, difuzat de Pro TV a noua oară numai în ultimii zece ani:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, 2,7 milioane de români s-au uitat în fiecare minut la filmul Singur Acasă. Peste un sfert dintre românii care se uitau la televizor erau pe Pro TV. Pe locul doi, Antena 1 a avut o medie de 1,2 milioane de persoane.

Vârf naţional Singur Acasă: 3,22 milioane de români (17,4 rating, 35,3 market share) la ora 22.11

URBAN. Singur Acasă a fost văzut, la oraşe, de 1,33 milioane de telespectatori pe minut. Pro TV a fost pe prima poziţie, urmat de Antena 1, cu 800.000 de telespectatori.

Vârf urban Singur Acasă: tot la minutul 22.11, când 1,68 de milioane de orăşeni de uitau la film (16,7 rating, 32,3 cotă de piaţă).

COMERCIAL. O treime dintre românii între 18 şi 49 de ani care se uitau la televizor erau pe filmul de pe Pro TV (33,3% cotă de piaţă).

În cifre absolute: 772.000 de telespectatori media pe acest target. Antena 1 avea, pe interval 346.000 de persoane din segmentul comercial

Audienţele posturilor TV sâmbătă, 6 decembrie, pe intervalul filmului Singur Acasă:

Singur Acasa 6 decembrie

Audienţele Singur Acasă de anul trecut, aici.

Cu fiecare an, tradiţionalul film de Crăciun care anul acesta împlineşte 24 de ani a adunat din ce în ce mai multă audienţă. Pro TV l-a difuzat de nouă ori de când există măsurători de audienţă, dar producţia a fost difuzată şi înainte de anii 2000. Singur acasă a fost la Pro TV chiar şi în anul lansării postului de televiziune, 1995.

Iată în continuare o captură din ziarul Libertatea din decembrie 1995, în care era anunţat filmul Singur acasă.

singur acasa_libertatea 95
Ziarul Libertatea din decembrie 1995 - Captură Pagindademedia.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Edi Edi
    Ne place foarte mult si il urmarim fiindca el a fost difuzat prima data in anii '95, anii '95 cu inflatie galopanta, cu privatizari, cu adaptare la democratie.
    Filmul ne-a aratat si a setat in mentalul nostru colectiv mai multe repere, cum trebuie sa arate o casa, cum trebuie sa arate un brad, ce inseamna familia. A impamantenit in noi niste valori, fie ca eram parinti fie ca eram copii.
    De asta ne uitam singuri, cu prietena, cu sotia, cu copii, cu nepotii.
  • Bogdan Bogdan
    Bine ca au recuperat caseta: http://www.timesnewroman.ro/monden/trustul-pro-in-pragul-falimentului-procurorii-au-pus-sechestru-pe-caseta-cu-singur-acasa
  • Florin Florin
    iar avem discutia asta? :)) ce roman mai? americanul, bulgarul, englezul, toti fac la fel. poate nu se uita la singur acasa, dar se uita la O viata minunata sau Miracolul de pe strada 34. stii ce face romanul in fiecare an pe data de 24? cozonaci? unii dintre ei. altii merg cu colindul, acelasi colind. iar altii merg la biserica, unde asculta aceeasi slujba, in care poate nu se schimba niciun cuvant. iar cine asculta muzik, poate asculta o piesa de mii de ori. so? care e problema ca lumea vrea sa se uite la un film? :))
  • Florin Florin
    ce inteligenti sunt unii. atat de inteligenti incat nu isi dau seama cat de limitati par cand fac afirmatii generaliste despre un lucru atat de subiectiv.
  • Florin Florin
    ve-ti? :)) nu mai da sfaturi. sunt oameni, ca mine, care au dvd-ul, dar cred ca piata dvd-urilor in Romania este redusa. cred ca piratarea filmelor are un mai mare impact asupra audientei televiziunilor decat piata de dvd, dar in acelasi timp cred ca acest impact este mai redus cand vorbim despre filme mai putin noi, care in ciuda unei varste destul de mari isi gasesc locul in grilele unor televiziuni generaliste in prime time. puse in momentul potrivit, la ora potrivita, oamenii aleg sa le vada la tv.
  • cactuss cactuss
    Home Alone is oldies but goldies
  • Ionut Popescu Ionut Popescu
    Pentru ca nu are publicitate si sigla PROTV. D-aia !
  • Ionut Popescu Ionut Popescu
    Pentru ca nu are publicitate si sigla de PROTV
  • Expertul, Expertul,
    Bravo ProTV! Urmeaza Singur Acasa 2, sambata 13 decembrie, de la 20.30. Saptamana aceasta show-ul antenist te cunosc pe undeva a fost spulberat de filmele de pe ProTV!
  • Adela33 Adela33
    saptamana viitoare Singur acasa 2 ...abia astept
  • Thor Thor
    Să vedem mâine ce audiențe a scos și la reluarea de azi (ora 16).
  • radu radu
    el se uita doar la fotografii, nu filme, de aici si numele de domnul foto
  • @Alex @Alex
    E acelasi film. An de an. E pur si simplu aiurea cum protv-ul scoate audienta cu un film urmarit de 1000 de ori de aceeasi telespectatori. E greu de crezut ca nu a vazut nimeni filmul pana acum si de aici trag concluzia ca trebuie sa ai ceva probleme la mansarda de sa vrei sa vezi acelasi film in continuu. Asta cu "aduce atmosfera de Craciun" nu pot s-o inteleg. Sunt atatea filme cu tematica si totusi romanul alege sa urmareasca aceeasi prostie in mod repetat.
  • Alex Alex
    Fratilor, ce aveti impotriva celor care urmaresc Singur Acasa? Sau aveti ceva impotriva celor care urmaresc Singur Acasa pe ProTv ? E normal ca in preajma Craciunului ProTv sa difuzeze aceasta serie de 3 filme. Aseara era plin news-feed-ul de la facebook cu check-in-uri ale oamenilor care se uitau cu placere la acest film pe canalul ProTv. Sa spui ca este plictisitor sa te uiti la Singur Aacasa in fiecare an e ca si cum ai spune ca e plictisitor sa te uiti in fiecare an la revelioanele de la Antena 1 care in fiecare an invita aceiasi manelisti pentru audienta. Si Petrisor, titlul putea fi ales mai bine, poti pune titlul acesta cand emisiunea aia de pe KanalD a lui Ernest bate Dansez pentru tine
    " Romanii nu se mai satura de circ si prefacatorie la tv. Emisiunea lui Enest pe primul loc in audiente".
  • Un vesel Un vesel
    Va dati seama cit de trist e romanul, asa, in general? Si cit de timpit e telespectatorul din el... Nu ne mai facem bine niciodata!!!

Trimite un comentariu

sus