Skip to main content

AUDIENŢE SURPRIZĂ. Vocea României şi X-Factor, egalitate la oraşe în cea mai lungă luptă de pâna acum. Suleyman, peste Pro TV şi Antena la oraşe cu penultimul episod

 
AUDIENŢE SURPRIZĂ. Vocea României şi X-Factor, egalitate la oraşe în cea mai lungă luptă de pâna acum. Suleyman, peste Pro TV şi Antena la oraşe cu penultimul episod

voceax factor

Publicitate

AUDIENŢE. Cifre de audienţă interesante pentru cea mai lungă confruntare directă dintre Vocea României şi X Factor. Timp de cinci ore, cât s-au intersectat, cele două show-uri au fost la egalitate la oraşe. La nivel naţional şi pe comercial, Pro TV a fost peste Antena 1.

De remarcat intervalul serialului Suleyman Magnificul. Penultimul episod difuzat de Kanal D a fost peste Pro TV şi Antena 1 la oraşe. Pe naţional, sultanul a fost la egalitate cu Pro TV.

Pe intervalul de intersecţie (20.30-1.26), Vocea a avut în faţa X-Factor, la oraşe, doar două mii de telespectatori, practic egalitate în audienţe. X-Factor, aflat la prima gală live, a fost mai lung cu aproape un sfert de oră şi a recuperat puţin: media show-ului de pe Antena 1, pe urban, a fost cu doar câteva mii de persoane peste Pro TV.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele pe toate intervalele de vineri, 5 decembrie:

VOCEA ROMÂNIEI şi intersecţia cu X-Factor: egalitate la oraşe, avantaj Pro TV pe naţional şi comercial

Pe tot intervalul de difuzare, Vocea României s-a intersectat cu X-Factor. Au fost la egalitate la oraşe. Pro TV a avut un avans la nivel naţional şi pe targetul comercial.

Cifrele:

NAŢIONAL. Aproape 1,1 milioane de români s-au uitat în fiecare minut la Vocea României din cele cinci ore de difuzare. În acelaşi timp, la Antena 1 se uitau 900.000 de telesectatori.

URBAN. La oraşe, Vocea României şi X-Factor au fost bară la bară: 616.000 de orăşeni la Pro TV şi 614.000 la Antena 1, practic egalitate la rating.

COMERCIAL. Pe targetul comercial, Vocea României a fost urmărită de 384,000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. La X Factor se uitau, pe intervalul de intersecţie, 313.000 de telespectatori din segmentul comercial.

Audienţa posturilor TV vineri, 5 decembrie, pe intervalul Vocea României (20.30-1.26):

Audiente Vocea Romaniei 5 decembrie

INTERVALUL X FACTOR. Show-ul de pe Antena, mai lung cu un sfert de oră decât Vocea. X-Factor, câteva mii de persoane în faţa Pro pe urban

Prima gală live X-Factor a fost cu un sfert de oră mai lungă decât Vocea României. A recuperat puţin din audienţă, astfel că, după media pe ediţie, X-Factor a avut un mic avans la oraşe în număr de persoane - plus de 8.000 de telespectatori în faţa Pro TV, ceea ce înseamnă egalitate ca rating - 6 pentru ambele posturi.

La nivel naţional şi pe targetul comercial, Pro TV a fost peste Antena 1.

Audienţa posturilor TV vineri, 5 decembrie, pe intervalul X-Factor (20.30-1.39):

Audiente X Factor 5 decembrie

INTERVAL SULEYMAN. Sultanul a învins Pro TV şi Antena 1 la oraşe şi a fost egalul Pro pe naţional

Penultimul episod din Suleyman Magnificul a dat surpriza serii. Pe intervalul de difuzare, sultanul de pe Kanal D a fost pe primul loc la oraşe.

La nivel naţional, serialul, ajuns aproape de final, a fost la egalitate cu Pro TV.

Audienţa posturilor TV vineri, 5 decembrie, pe intervalul Suleyman Magnificul (20.00-22.15):

Audiente Suleyman 5 decembrie

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Nu urmaresc Vocea Romaniei din cauza juratilor care-mi displac(cel putin Loredana este sub orice critica) . Are si X Factor pacatele lui , insa are un juriu interesant care face spectacol , se implica , este...viu.
  • dan dan
    deci n-ai explicat nimic, si iti place Hd-ul.
    si totul e alb si pufos pe Hd, si nimika nu e bun pe SD... am inteles... dar stii bine ce a facut italianul de la Xf, ce a facut italianca ... dar ce sa vezi, nimika despre vocea - pentru ca nu ai retinut niciun concurent... poate te uiti la XF ... sau iti place... te-ai gandit?
  • Elga Elga
    @Alex Sipos&pArA, vai de mine, pana ce emisiunile n-au fost HD, a fost totul bine si frumos. Acum ca tot mai multe canale incep sa emita HD, nu ne mai putem intoarce la SD, ca ne face rau la ochi, ce sa-ti povestesc. Sa nu se creada ca le tin partea celor de la Antena1 ori celor de la ProTV. Astea sunt niste scuze penibile.
    Poate daca emisiunile astea n-ar mai dura pana la 1 si jumatate in noapte, poate s-ar schimba situatia.
  • Florin Florin
    scrie egalitate la orase.
  • Mm Mm
    Nu va mai dati "entelijenti" ca va uitati la ProTv, oamenii educati isi ocupa timpul cu altele nu cu Smiley, Loredana batrinica pitipoanca si ceilalti doi care sunt total neimportanti pe lumea asta.Nici cei de la Antene nu sunt cu nimic diferiti, din contra, dar tocmai de aia nu trebuie sa va dati voi inteligenti numai ca nu aveti altceva mai bun de facut in viata decat sa faceti o obsesie pentru o televiziune sau o emisiune.Opriti televizorul si mergeti ca ceilalti "inteligenti" undeva in timpul liber.
  • Mihai Mihai
    evident afecteaza mult mai mult audienta pro. Cei care se uita la telenovelele de pe kanal d sau la mizeriile de pe antene oricum nu au bani sa iasa din casa. Pe aia ii vezi in fata TV-ului indiferent de sezon. Pentru numele lui dumnezeu...sa mai si analizam ce se intampla pe posturile astea, nu doar sa ne uitam la niste cifre de audienta (si alea calculate nu stiu cum). Pai ce creier in cap trebuie sa ai pentru a te uita la suleiman sultanu? Sau la cum se scalambaie unii pe antene.
  • dan sp dan sp
    X Factor nu este produsa de altcineva, este produsa de aceeasi echipa, a zis-o si paginademedia de mai multe ori. Mona Segall produce numai show-uri noi la Antena 1: Poftiti pe la noi, Hell's Kitchen sau defunctul Danseaza printre stele. Cu exceptia Burlacitei, a carei casa de productie a plecat impreuna cu Botezatu la Kanal D la inceputul lui 2014, toate vechile emisiuni ale Antenei sunt produse de aceleasi echipe. Faptul ca anul acesta par ca seamana mai mult cu emisiunile de la Protv in stil de productie sau de promovare, e simplul rod al imitatiei pe care o practica Antena 1 de ani de zile.
  • pArA pArA
    De acord cu Alex Sipos ... Eu unul evit sa ma uit la SD , pentru ca daca incepi sa urmaresti chestii in HD , intoarcerea la SD e trista ...

    Vreau sa punctez anumite chetii :

    1) Urmaresc ambele emisiuni , de obicei urmaresc Vocea pe TV in HD , si la X-Factor ma uit la inregistrari pe net cu FastForward.

    2) Nu as da Vocea pe X-Factor pe TV , nici daca ar fii cea mai extra mega emisiune , pentru simplul fapt ca imaginea SD a Antenei 1 ma face sa vomit.

    3) De ce VOCEA si nu X-Factor :

    - X-Factor are o gramada de elemente furate de la Voce , si nu incepeti sa imi spuneti de format si cele cele , pt ca fiecare tara care are formatul il poate modifica in anumite limite dupa cum vor , si cea ce face A1 e doar sa copieze tot timpul ce face PRO (respectiv Vocea)

    - de exemplu , vineri in LIVE , probabil in acelasi timp in care Tudor Chirila indemna publicul sa voteze muzica si nu persoana care o canta , pe A1 se faceau donatii a la Dansez pentru Tine (acu cativa ani) pentru familia canteretei "fenomen" italianca regasita de familie , care apropo a facut praf melodia Acasa a lui Smiley , findca abia leaga cateva cuvinte in romana si au pus-o sa cante in romana.

    - italianul salvat de Delia , mi se pare ciudat in primul rand ca Delia a salvat un om care a avut o criza de nervi cand a fost dat afara in etapa trecuta si care mai mult ca sigur ca le-a bagat carne in frigider pentru toata iarna la toti juratii ... pe langa asta inteleg ca unii sunt un pic dereglati si spalati pe creier si urmaresc A3 si Acces Direct , dar faptul ca baiatul asta a primit cele mai multe voturi din partea publicului mi se pare cusuta cu ata alba ...

    ... ar mai fi de povestit dar deja am scris prea mult ... deci concluzia e una singura , cu toate ca multi nu vor sa accepte PRO va fi intodeauna peste Antena ... si cei cu mai mult de 2 neuroni functionali vor intelege asta , restul e can-can ...
  • arnold arnold
    Voi cei de la pagina de media ori sunteti platiti de voiculescu, ori sunteti orbi si nu puteti prezenta onest audientele din propriile voaste tabeluri , e penibil ceea ce faceti, o diferenta de aproape 200000 telespectatori in favoarea protv si un plus de 2,7 % pe national este egalitate la vot ?? pe comercial peste 3.5 % in plus la protv 64000 telespectatori in plus e egalitate la voi sunteti penibili la maxim , nici cei de la hantene 1234 nu puteau prezenta mai truncheat ca voi ..jalnici ati ajuns,,asa ceva mai rar
  • mad79 mad79
    De remarcat urcarea xFactor,dar e si calitate vs cantitate.
    Cred ca Vocea este mult prea lunga si 2 emisiuni,in zile consecutive ar aduce audienta mai buna,pe principiul,mai concentrat,dar mai bun!
  • Florin Florin
    asta s a intamplat in anii trecuti cand emisiunea era produsa de altcineva. sigur, in mijlocul sezonului mutarea ar fi neinspirata pentru ca exista un public care s-a format pentru ziua de vineri, dar daca de la inceput emisiunea era programata sambata, cu siguranta facea audiente mult mai mari decat Te cunosc de undeva.
  • Marius Marius
    Ma uit la X-Factor, dar sa stii ca nu ma simt deloc asa. Ma uit pentru ca imi place. Si cine esti tu? Cine dracu te crezi ca sa judeci gusturile altor persoane, si mai grav, sa si jignesti ca ultimul oligofren?
  • Alex Sipos Alex Sipos
    Cat de trist e pt A1 . Adica se APROPIE de Pro si asta e o veste buna pt ei . Oricum cei care sunt in target si care au televizor FullHD si nu televizoare acelea cu tub catodic se uita inevitabil si la calitatea imaginii . Cand vad la A1 ca scrie 16/9 langa sigla e ca si cand scriai in anii 80 ca emisiune in color :) . Presupun ca se masoara mai exact demografia intervalelor de varsta , ca sunt si tineri de 18-35 saraci cu televizor vechi si privitori peste 35 cu televizor care ruleaza continut HD . Eu nu ma pot uita la o emisune la A1 chiar daca ar fi buna pt ca e enervant calitatea imaginii .
  • abc abc
    1000 x like !
  • dan sp dan sp
    in realitate X Factor nu s-ar fi descurcat mai bine in alta zi; a fost pus sambata, duminica, miercuri si nu s-a descurcat mai bine. De departe vineri e cea mai buna optiune, spre dezamagirea protv-istilor!

Trimite un comentariu

sus