Skip to main content

Comisia de Etică din TVR: Tănase face presiuni asupra unui membru al Comisiei, pe care vrea să-l schimbe

 
tvr
tvr

tvr

Publicitate

Gabriel Geamănu, membru în Comisia de Etică şi Arbitraj a TVR, spune că Stelian Tănase, preşedintele-director general al TVR, l-ar fi avertizat că "intenţionează să-l schimbe cu altcineva", membrii Comisiei precizând că acest lucru este "o formă de presiune inacceptabilă", anunţă Mediafax.

Comisia de Etică spune, într-un anunţ publicat pe site-ul TVR, că unul dintre membrii Comisiei, Gabriel Geamănu, a prezentat Comisiei o informare privind o întrevedere avută pe 4 decembrie cu Stelian Tănase, la cererea preşedintelui-director general.

Potrivit lui Gabriel Geamănu, Stelian Tănase "i-a reproşat că nu l-a informat despre activitatea Comisiei de Etică", în care Geamănu a fost desemnat de fostul preşedinte-director general al TVR, Claudiu Săftoiu, cu peste doi ani în urmă.

Comisia de Etică şi Arbitraj consideră că aspectele relatate de Gabriel Geamănu dunt grave, fapt pentru care anunţă că a decis să prezinte public precizările făcute în discuţia pe care au avut-o cu Stelian Tănase pe 15 ianuarie, după un episod similar.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Tanase, vine Craciunul! Tu nu mai ai nici un Dumnezeu, mai om de nimic? Chiar nu mai ai pic de demnitate, fiinta fara capatii? Chiar nu iti e rusine sa te duci in fata studentilor stiindu-te atit de fara caracter? mai esti tu om, Stelian Tanase? Eu nu cred!

Trimite un comentariu

sus