Skip to main content

EXCLUSIV. Cristi Burci a preluat postul Mynele TV. Canalul de manele va fi transformat într-un post pentru tineri. Studiourile, la Şcoala de Televiziune

 
Mynele
Mynele

Mynele

Publicitate

Jumătate din canalul Mynele TV a fost preluată de Cristian Burci. Totodată, companiile lui Burci se vor ocupa de managementul postului TV şi de partea operaţională a canalului.

În prezent un post de manele, Mynele TV va fi transformat radical, cu ajutorul Şcolii de Televiziune Tudor Vornicu, al Şcolii de Televiziune Junior şi al Şcolii Naţionale de Folclor, proiecte coordonate de Vlad Ionescu. Astfel, actualul canal Mynele TV va fi o televiziune pentru tineri, dar cu un totul alt profil muzical şi cu un nume nou, care nu a fost încă stabilit.

Trasformările se vor produce după după formalităţile legale şi avizul CNA.

Managementul staţiei va fi asigurat de Vlad Ionescu (Şcoala de Televiziune). De altfel, studiourile postului vor fi la Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu.

În grilă vor fi emisiuni de ştiri şi programe realizate de cursanţii Şcolii de Televiziune Tudor Vornicu, dar şi ai Şcolii de Televiziune Junior (pentru copii) şi spectacole ale Şcolii Naţionale de Folclor.

După toate formalităţile cerute de CNA, postul ar urma să funcţioneze în noua formulă din primăvara anului viitor.

Postul Mynele TV a obţinut licenţa de la CNA în toamna anului 2007. Era deţinut, în proporţii egale, de către Costi Ioniţă şi Corina Boabeş. Într-o primă fază, Costi Ioniţă i-a cedat Corinei Boabeş acţiunile acţiunile pe care le deţinea. UIterior, o companie a lui Cristi Burci a preluat jumătate din televiziune, dar şi managementul acesteia. Corina Boabeş este acţionar şi la compania SimPlus.

Mynele TV este distribuit pe UPC şi pe majoritatea reţelelor de cablu, mai puţin RCS.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Aurel Aurel
    sa vedem partea buna a acestei știri
    dispare un post de manele iar dupa un an vom avea o frecventa liberă
  • Adi Adi
    Burci a reusit sa ingroape Prima TV si acum vrea sa tremine inca un post ! Adica singurul lucru pe care l-a facut a fost sa dea oameni afara. Un sfat pentru cine mai are timp: fugiiiiti de Burci repede!!

Trimite un comentariu

sus