Skip to main content

Documentarul "Toto şi surorile lui", produs de HBO Europe, va fi difuzat joi la postul de filme

 
TOTO SI SURORILE LUI
TOTO SI SURORILE LUI

TOTO SI SURORILE LUI"Toto şi surorile lui", noul documentar produs de HBO Europe şi Strada Film, în coproducţie cu Alexander Nanau Production şi regizat de Alexander Nanau, va avea premiera la HBO pe 18 decembrie, de la ora 20:00.

Publicitate

Toto şi surorile lui este un documentar observaţional de lung metraj filmat vreme de 14 luni în cartierul Ferentari din Bucureşti.

Povestea documentarului

Totonel (10 ani) şi surorile lui, Andreea (14 ani) şi Ana (17 ani), aşteaptă ca mama lor să se întoarcă de la închisoare. Pe măsură ce cresc, fiecare dintre ei învaţă cum să supravieţuiască pe cont propriu, sperând că mama lor se va întoarce şi familia se va reuni (şi vor trăi departe de sărăcie, violenţă şi droguri).
O poveste universală despre legături de familie şi noi începuturi, documentarul surprinde un fragment dintr-un tablou complex.

PREMII. Premiera internaţională de la Festivalul de Film de la San Sebastian a fost urmată de numeroase selecţii şi premii în festivalurile de film renumite din toată lumea.

Filmul a câştigat premiul The 10th Zurich Film Festival’s Golden Eye for Best International Documentary Film. După premiul de la Zurich, Toto şi surorile lui a primit premiul pentru cel mai bun documentar la cea de-a 30-a ediţie a Festivalului de la Varşovia.

Juriul Festivalului Internaţional de Film Documentar Jihlava i-a acordat premiul Silver Eye pentru cel mai bun documentar de lung metraj, iar, în cadrul festivalului DOK Leipzig, Toto şi surorile lui a câştigat două premii, The Prize of the Ecumenical Jury, The Prize of the Trade Union Ver.di, precum şi Honorary Mention de la juriul principal.

În urmă cu doar câteva zile, la Festival dei Popoli, festivalul de film documentar de la Florenţa, filmul a primit premiul publicului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    Toto a fost si la Next Star,a dansat...si a fost o sora a lui in platou...emotionanta poveste...

Trimite un comentariu

sus