Skip to main content

Doi șefi Mediafax Group, Roxana Grigoruță și Orlando Nicoară, urmăriți penal într-un dosar de evaziune fiscală

 

mediafax groupProcurorii de la Secția de Urmărire Penală și Criminalistică au deschis un dosar de evaziune fiscală față de Mediafax Group, anunță sursazilei.ro. Grigoruţă Roxana Dorina şi Orlando Nicoară, ambii din managementul societății, sunt de asemenea urmăriți penal.

Publicitate

„Pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este înregistrat un dosar penal în care, prin ordonanţa din data de 2 decembrie 2014, procurorii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de SC MEDIAFAX GROUP SA, Grigoruţă Roxana Dorina şi Nicoară Ilie Orlando, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.”, arată un răspuns al Ministerului Public, pentru sursazilei.ro.

Roxana Grigoruță este președinte al CA în cadrul Alerria Management Company SA, o societate deținută de Adrian Sârbu, care este acționar majoritar la Mediafax Group.

Pe de altă parte, Orlando Nicoară conduce Mediafax Group din funcția de director general.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • sarbu si-a construit un grup de firme unde el este actionar pe ici pe colo, si ceva off shore-uri si altii sunt directori generali, financiari, administratori, etc. Ce nu stie lumea este ca NIMIC, dar NIMIC nu se misca in firmele alea decat cu ordinul lui expres !!! sarbu comanda si altii executa, si se baga in toate amanuntele !! mai bine cauta procurorii cati bani a sifonat din protv, nu prejudiciu de 6 mil de lei adica 1,3 mil de eur care ca suma este chiar modesta !
  • Copylotu' nu se lasa, i-a pus gand rau lui Sarbu. Probabil ca-l crede unul dintre vinovatii pierderii alegerilor, ca mai mult nu-l duce mintea :). A incercat cu Mediapro Buftea, dar acolo a prins numai plevusca, Boncea vad ca a scapat. Oricum, Boncea nu-i stie toate invartelile lui Sarbu, Grigoruta este una din chei. Acu' incearca sa o prinda la colt, ca ea sa-l dea in gat pe barbos. Daca fata se apuca sa ciripeasca, au sanse, daca nu...slabe sperante. Spre deosebire de Varan, care se amesteca in tot si'n toate, Sarbu nu semna nimic, nu vorbea la telefon, nu avea neamuri prin conducerea firmelor, banii si-i lua din afara, unde platea taxe:). In schimb in tara avea/are mercenari platiti imparateste, care si-au manjit mainile pentru el si dau acum cu subsemnatul pentru ca s-au bucurat la un gipan si niste mii de euro/luna, asumandu-si raspunderea in numele lui. Va fi interest de urmarit cine castiga pana la urma.

Trimite un comentariu