Skip to main content

Doi şefi Mediafax Group, Roxana Grigoruţă şi Orlando Nicoară, urmăriţi penal într-un dosar de evaziune fiscală

 
mediafax group
mediafax group

mediafax groupProcurorii de la Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică au deschis un dosar de evaziune fiscală faţă de Mediafax Group, anunţă sursazilei.ro. Grigoruţă Roxana Dorina şi Orlando Nicoară, ambii din managementul societăţii, sunt de asemenea urmăriţi penal.

Publicitate

„Pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este înregistrat un dosar penal în care, prin ordonanţa din data de 2 decembrie 2014, procurorii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de SC MEDIAFAX GROUP SA, Grigoruţă Roxana Dorina şi Nicoară Ilie Orlando, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.”, arată un răspuns al Ministerului Public, pentru sursazilei.ro.

Roxana Grigoruţă este preşedinte al CA în cadrul Alerria Management Company SA, o societate deţinută de Adrian Sârbu, care este acţionar majoritar la Mediafax Group.

Pe de altă parte, Orlando Nicoară conduce Mediafax Group din funcţia de director general.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionel ionel
    sarbu si-a construit un grup de firme unde el este actionar pe ici pe colo, si ceva off shore-uri si altii sunt directori generali, financiari, administratori, etc. Ce nu stie lumea este ca NIMIC, dar NIMIC nu se misca in firmele alea decat cu ordinul lui expres !!! sarbu comanda si altii executa, si se baga in toate amanuntele !! mai bine cauta procurorii cati bani a sifonat din protv, nu prejudiciu de 6 mil de lei adica 1,3 mil de eur care ca suma este chiar modesta !
  • parerea mea parerea mea
    Copylotu' nu se lasa, i-a pus gand rau lui Sarbu. Probabil ca-l crede unul dintre vinovatii pierderii alegerilor, ca mai mult nu-l duce mintea :). A incercat cu Mediapro Buftea, dar acolo a prins numai plevusca, Boncea vad ca a scapat. Oricum, Boncea nu-i stie toate invartelile lui Sarbu, Grigoruta este una din chei. Acu' incearca sa o prinda la colt, ca ea sa-l dea in gat pe barbos. Daca fata se apuca sa ciripeasca, au sanse, daca nu...slabe sperante. Spre deosebire de Varan, care se amesteca in tot si'n toate, Sarbu nu semna nimic, nu vorbea la telefon, nu avea neamuri prin conducerea firmelor, banii si-i lua din afara, unde platea taxe:). In schimb in tara avea/are mercenari platiti imparateste, care si-au manjit mainile pentru el si dau acum cu subsemnatul pentru ca s-au bucurat la un gipan si niste mii de euro/luna, asumandu-si raspunderea in numele lui. Va fi interest de urmarit cine castiga pana la urma.
  • Lucian Lucian
    Orlando asta nu e baiatul ala care se pricepea la "facut bani pe net"? :))

Trimite un comentariu

sus