Skip to main content

EXCLUSIV. Cătălin Striblea vine la B1 TV. Este al doilea transfer dintre România TV spre B1 din ultima săptămână, după Silviu Mănăstire

 
catalin_striblea_62049300
catalin_striblea_62049300

catalin_striblea_62049300

Publicitate

Jurnalistul Cătălin Striblea, care s-a despărţit de postul România TV, trece la postul de ştiri B1 TV. El va realiza o emisiune de seară începând cu anul viitor.

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Striblea a confirmat informaţia.

„În ultima lună, de când am început discuţiile cu România TV legate de colaborarea pentru anul următor, a început să mă sune lume din piaţă", a declarat Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro.

"Avem un acord de principiu şi sper să începem în luna ianuarie”, a continuat Striblea în legătură cu venirea la postul B1.

Striblea şi-a anunţat plecarea de la România TV printr-o postare pe blogul său. „Am convenit acum, de comun acord, că e o răscruce şi că nu ne înţelegem cum să mergem mai departe”, a explicat el.

Venirea lui Cătălin Striblea la B1 TV este a doua mutare dinspre România TV din ultima săptămână. Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii Dosar de politician, a decis să se mute, cu tot cu program, la B1 TV, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bullshit News TV Bullshit News TV
    laBe1 TV intra in clubul latrinelor urat mirositoare hAznaua3 si RetardTV....toate trei sunt trompetele lui Ponta ...bleah
  • demedia demedia
    striblea si manastire erau ''basistii''
  • lara lara
    Proasta alegere pentru B1, nu aduce nici public, nici plusvaloare... doar indeparteaza public si coboara stacheta, si asa in trend descendent, din pacate.Au ramas de frecventat doar Catalin Prisecariu, Sorina Matei si Nelu Barbu...

Trimite un comentariu

sus