Skip to main content

Horia Brenciu îşi vinde pentru a doua oară albumul "40+" cu Gazeta Sporturilor

 
Album Brenciu
Album Brenciu

Album BrenciuGazeta Sporturilor se vinde azi, pentru a doua oară în ultimele luni, cu albumul lui Horia Brenciu, "40 +". La finalul lunii octombrie, publicaţia de sport a apărut pe piaţă la pachet cu CD unuia dintre membrii juriului X Factor, Horia Brenciu.

Ziarul Gazeta Sporturilor, împreună cu albul, este vândut la preţul de 12,99 de lei.

Albumul conţine 14 piese, dintre care nu lipsesc single-urile “Hello”, “Dacă ai şti”, “Azi am chef de mare” şi “Inima nu vrea” feat. Delia.

40 + este cel de-al treilea album al lui Horia Brenciu după “35” (2008) şi “37” (2010).

“E un album despre dragoste, dorinţă, despărţire, viaţă, copilărie, iubire, dor, relaxare, soare şi multă veselie”, spune Horia Brenciu, juratul de la X Factor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    Brenciu,Banica jr.,Hrusca si Fuego,pensionarii unui Craciun romanesc,ca de obicei 'de poveste;apropo,de ce ,niciuna ales a din istericile maritate,sau,cu iubiti,sau cu amanti,de striga la show---urile,acestor analfabeti,mai ales juniorul;pana la urma'De ce Veta,fata tatii,mi-ai stricat chiuveta?' de ani de zile e o enigma pt.mime;pt.voi fetelor,cred ca nu este ,banuiesc ca ati chemat vecinul de la 3 de v-a pus-o.....pardon,v-a reparat-o...conform lui Caragiale...cu onoarea reparata;as vrea sa v-o reprez si eu....
  • brunetu' brunetu'
    Asa bine s-a vandut din prima, ca il mai baga pe gat cititorilor odata. Ca astia care citesc sport, sunt mai batuti in cap :)
  • geo geo
    Pai daca nu s-a vindut prima data, incearca din nou, ca e Craciunul acum.
    Oare colectia ”Stan si Bran” tot din vechi o fi de...de o vind cu GSP la juma de pret?

Trimite un comentariu

sus