Skip to main content

Jurnalul Naţional a intrat la apă. Acelaşi număr de pagini, dar într-un format A4

 
Jurnalul Naţional a intrat la apă. Acelaşi număr de pagini, dar într-un format A4

jrunalul nationalFORMAT DE CRIZĂ. Jurnalul Naţional, cotidian editat de Intact Publishing, a apărut astăzi într-un format de două ori mai mic decât până acum. Ziarul şi-a păstrat numărul de pagini (16) şi are un preţ cu zece bani mai mic decât cel de la începutul acestui an (1,8 lei - astăzi).

Publicitate

Dacă în ianuarie 2014, Jurnalul Naţional era tipărit în format A3, astăzi paginile sale sunt A4.

Ziarul a suferit mici modificări şi în privinţa logo-ului, care astăzi este scris cu litere albe pe un fundal de verde petrol. Fonturile au rămas aceleaşi, dar Jurnalul Naţional a renunţat la titlul de "ziar vertical", text care apărea sub logo.

Ca design, prima pagină a ediţiei de astăzi este asemănătoare cu cea de la începutul lui 2014. Principalul subiect al zilei este ilustrat cu o fotografie care ocupă 30% din economia paginii. Tot pe prima pagină se găsesc două subiecte tratate pe larg în ziar şi o coloană cu mai multe ştiri în partea dreaptă a primei coperte.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Se vede ca articolul este scris de o doamna:
    Citat din articol "litere albe pe un fundal de verde petrol"
    Doar femeile pot deosebi diferitele nuante ale culorilor :))
  • de saptamana viitoare (21 dec) apare in format A5, din 28 apare in format A6 iar din Ianuarie 2016 nu se mai vede deloc
  • Salvati Jurnalul National de Marius Tuca! (desi nu se mai poate) Ziarul se ducea dracului iar el scrie si tot scrie poezii. Mariusica, ce o sa te ajunga blestemele celor care au lucrat sau mai lucreaza acolo. Ai merita la fel sa iti crape si Taverna Sarbului, ti-ai batut joc de un brand de presa (culmea, creat de tine)
  • Din păcate, Jurnalul National se reintoarce la formatul a4, pentru că a mai fost așa prin anii 90.

Trimite un comentariu

sus