Skip to main content

Pro TV şi-a propus să consolideze şi celelalte staţii din portofoliu. Censavicius: "Canalele mici vor fi promovate pe cele principale"

 
Screen Shot 2014-12-15 at 6.04.30 PM
Screen Shot 2014-12-15 at 6.04.30 PM

Screen Shot 2014-12-15 at 6.04.30 PMAleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV SA anunţă într-un comunicat de presă că în 2015 grupul de media din România pe care îl conduce are o strategie de business care vizează consolidarea portofoliului printr-o poziţionare clară a staţiilor mai mici.

Publicitate

“Este natural pentru o organizaţie să îşi dorească susţinerea întregului portofoliu, şi nu doar a brandului principal. Anul viitor va aduce schimbări, modificări şi îmbunătăţiri în grila de programe a tuturor staţiilor TV din portofoliul nostru. În plus, vom aborda o politică de promovare susţinută a canalelor mai mici pe cele principale, astfel încât să facem cunoscută oferta acestora către publicul relevant”, spune Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV SA.

Din noutăţile grilei de anul viitor

PRO TV va va produce în 2015 formate internaţionale precum “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (“I’m a celebrity… Get me out of here!”, format deţinut de ITV) sau Tumble (format deţinut de BBC, lansat în 2014 în UK). Televiziunea subliniază că în grila de anul viitor nu vor lipsi nici producţii deja cunoscute, precum Românii au talent, MasterChef, Vocea României, Visuri la Cheie şi Las Fierbinţi.

Ce vor difuza celelalte posturi din potrofoliul Pro TV SA

Acasă TV va continua să difuzeze cele mai bune telenovele internaţionale. Printre noutăţile anului viitor se găsesc La Gata (Televisa), Los Miserables (Telemundo), Las Bravo (Azteca), dar şi seriale turceşti cu audienţe bune în întreaga lume.

În premieră, primele episoade ale serialului Acasă TV Puterea destinului vor putea fi vizionate pe PRO TV, începând cu 5 ianuarie.

Acasă Gold, la mai puţin de 4 ani de la lansare, oferă atât seriale româneşti, cât şi seriale internaţionale de comedie, acţiune, familie sau romantice.

PRO Cinema îşi va consolida anul viitor oferta de filme. În 2015 serile Pro Cinema vor aduce două filme în prime time.

Despre Sport.ro, PRO TV Internaţional şi MTV grupul Pro TV SA nu a comunicat foarte multe detalii privind grila pentru 2015.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iche iche
    si totusi nu inteleg ideea de restructurare a D-lui Cesnavicius. Breaking bad, hawthorne, etc. de la 01.00 la Acasa tv?
  • andy andy
    Din 5 ianuarie serialul Puterea Destinului va fi de luni pana joi de la 20:30 pe Pro tv .Este cam riscant pentru un canal de talia Pro tv sa programeze doar o telenovela in prime time,genul asta de miscare il face Kanal d care in principiu este o statie de locul 3-4,nu statia nr 1.Cred ca Acasa tv inca are puterea sa impuna un serial,nu este nevoie de astfel de masuri.La faza asta cam dau cu bata in balta
  • miclos miclos
    Am tot vazut ca toti latrinisti care in vara erau pe reporter si tot spuneau ca pro tv va da faliment si antena va sari pe cai mari cand colo a fost chiar invers .Latrina s-a infundat.Asteptati pana se relanseaza posturile si atunci mai discutam.Daca li s-ar lua banii prin evaziune latrinele ar ajunge cu audiente mai mici si de cat cel mai prost post de MANELE.
  • alex alex
    Tot ale lor sunt , dar vor sa le vanda si de aia nu isi fac planuri cu ele
  • parerea mea parerea mea
    Ai dreptate, si Dacia are vanzari mai mari decat Ferrari & Porsche la un loc:)
    Daca nu te-ai prins ce vreau sa spun, iti explic: nu are nicio relevanta audienta cumulata pe grup media, atat timp cat nu au acelasi numar de posturi , cu aceeasi orientare a programelor. Ca si in exemplul cu masini, cantitatea nu este suficienta si nici relevanta. Pro nu are canal de stiri sau de stiri mondene, parca au renuntat si la managementul MTV, Intact nu mai are canal de sport si nu are canal de filme.
    Compara audientele pe acele domenii unde ambele trusturi sunt prezente si spune-ne rezultatul (Pro- A1, Acasa- Euforia).
    Numai Intact se compara la nivel de grup, deoarece posturile luate individual nu au cu ce:)). Si nu se lauda ca au cea mai mare audienta, ci ca au cea mai mare crestere fata de anii precedent:)) O alta smecherie pentru fraieri, nu conteaza marimea procentului ci valoarea la care il aplici. De ex: daca Pro Tv creste cu 5% iar A1 cu 6%, cresterea Pro TV in valoare absoluta este mai mare decat cea a A1, deoarece audienta lor este in medie cu 10-20% mai mare.
  • radu radu
    Radiourile nu sunt ale lor, sau nu mai sunt ale lor. PRO FM si celelalte sunt ale lui Sarbu, din cate stiu
  • Mm Mm
    Cam da,ProTv o fi pe primul loc in audiente,dar total pe trust sunt mai slabi decat Intact si daca nu fac ceva ajung sa inchida posturile secundare.
  • Florin Florin
    toate posturile au un numar maxim de minute pe ora de publicitate. Protv nu da mai multa publicitate decat competitorii sai. Au doar preturi mai mari. oricum, inca nu s-a ajuns la publicitate ca afara.
  • iulia1 iulia1
    Acasa Gold s-a lansat pe 15 aprilie 2012. Mai sunt pana la 4 ani de lansare.
  • iulia1 iulia1
    Poate vor sa transfere niste seriale de pe Pro Cinema pe Acasa Gold: Dadaca, Prietenii tai etc... Mai ales ca pe Pro Cinema vor fi cate 2 filme in prime time.
  • geo geo
    Mai lasati-ne cu promovarea celorlalte canale...dupa ce ne-ati nenorocit cu zecile minute de reclame...Un film de doua ore si un sfert a durat la voi aseara aproape trei ore si un sfert...ceea ce mi se pare foarte mult...
  • andy andy
    Pe ce planeta Acasa Gold difuzeaza seriale internaţionale de comedie, acţiune?Sau vor sa relanseze acest canal?
  • iulia1 iulia1
    Dar de radio nu zic nimic ? Cand il vor vinde ?
  • iulia1 iulia1
    "În premieră, primele episoade ale serialului Acasă TV Puterea destinului vor putea fi vizionate pe PRO TV, începând cu 5 ianuarie." Nu am inteles exact despre ce este vorba.

Trimite un comentariu

sus