Skip to main content

Pro TV va difuza în prime-time primele episoade ale unui serial turcesc, apoi îl mută pe Acasă TV

 
puterea destinului
puterea destinului

puterea destinuluiDupă ce Kanal D a dat lovitura cu serialele turceşti difuzate în intervalul de maximă audienţă şi Pro TV testează terenul. Primele episoade ale serialului turcesc „Puterea destinului” vor putea fi vizionate pe PRO TV, din 5 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20:30.

Publicitate

Continuarea serialului va fi difuzată pe Acasă TV.

Această mişcare strategică a grupului Pro TV S.A a fost anunţată de Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV SA, la jumătatea acestei luni. Şeful trustului din România a vorbit despre "o politică de promovare susţinută a canalelor mai mici pe cele principale", după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Povestea noului serial

Serialul turcesc ce a înregistrat de-a lungul timpului recorduri de audienţă atât în Europa, cât şi în Asia, prezintă o poveste care depinde de un singur lucru: „Puterea destinului”.

Pe lângă intrigă, conflicte, lupta pentru adevar şi o impresionantă poveste de dragoste, serialul aduce în prim plan tradiţiile turceşti, dar şi lumea modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile prin prisma personajului principal, o frumoasă tânără de 18 ani. Schimbările din viaţa tinerei vor aduce răsturnări de situaţie, aceasta acceptând să facă eforturi neimaginate pentru a-şi ajuta familia. Acţiunea serialului se desfăşoară în Sud-Estul Turciei.

CONTEXT. "Puterea destinului" nu este singurul serial turcesc care a intrat în grila Pro TV, în ultima perioada. La jumătatea lunii septembrie, canalul condus de Aleksander Cesnavicius a început să difuzeze producţia "Trandafirul negru", un alt serial turcesc cu succes internaţional.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV SA, anunţa într-un comunicat de presă că în 2015 grupul de media din România pe care îl conduce are o strategie de business care vizează consolidarea portofoliului printr-o poziţionare clară a staţiilor mai mici.

“Este natural pentru o organizaţie să îşi dorească susţinerea întregului portofoliu, şi nu doar a brandului principal. Anul viitor va aduce schimbări, modificări şi îmbunătăţiri în grila de programe a tuturor staţiilor TV din portofoliul nostru. În plus, vom aborda o politică de promovare susţinută a canalelor mai mici pe cele principale, astfel încât să facem cunoscută oferta acestora către publicul relevant”, spune Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV SA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anamaria Anamaria
    Super filmul .....Felicitari PROTV.
  • iulia1 iulia1
    Tu esti spalat pe creier cu A3, Mireasa, Capatos, Gherghe, Negru, Antena Stars...gunoaie si propaganda felixiana 24/24h. MasterChef de pe Pro e mult mai curat injuraturile de la Hells. Romanii chiar n-au talent. Se stie ca la Pro e totul regizat, dar regizoarea (Mona) a fost data afara si a fost adusa alta mai buna (e nemtoaica). Asa ca nu polua atmosfera. Maine sa-l astepti pe Felix la portita de la Rahova cu flori.
  • pArA pArA
    @iulia1 - You just made my night ... cum ar zice americanu' ... comentariul tau e "flawless".
  • cosmin1234 cosmin1234
    Stirile de la ora 5?Maruta?Toate lepadaturile de la masterchef sau romanii n au talent?Astea nu sunt mizerii?Esti oarba sau ai probleme.
  • cris cris
    The Farm se va face, in martie incep filmarile
  • iulia1 iulia1
    Si antena nu difuzeaza acelasi lucru ? Noi suntem platiti de americani sa postam, dar voi antenistii sunteti platiti de un puscarias.
  • iulia1 iulia1
    Apropo lituanianul a facut curatenie pe la tv. Unde vezi mizerii la Pro tv ? Acasa a fost dezinfectat total. A mai ramas doar Maruta. Pe antene sunt mizerii de dimineata pana seara pe toate canalele trustului.
  • geo geo
    Sincer, nu am mai întâlnit o asemenea ”strategie”, cel puțin în România.
    Oricum, serialul pare bun...dacă era difuzat de Kanal D scoate audiențe f bune si toată lumea era fericită.
  • geo geo
    Nu tin partea Protv-ului, dar tineti minte ce va zic: daca Antenuțele voastre dragi ies din Must-Carry se vor bate în audiențe cu posturile Look TV...Pentru RCS@RDSul care acopera jumătate din rețeaua TV din România nu va da un cent pe ele...
  • george george
    The Farm facea reclama protv-ul la aceasta emsiune sau ceva de genul asta avetii idee despre ce este vb
  • cosmin1234 cosmin1234
    F tare programul,dar vezi ca o sa vina vreo citiva postaci platiti pro tv sa zica ca arunci cu mizerii in "prea maritul post".
  • cosmin1234 cosmin1234
    Sa inteleg ca el nu are voie sa comenteze despre "prea maritul prosteve" dar voi aveti voi sa comentati despre toate mizeriile ce pro tv le difuzeaza si sa ziceti ca sunt "marfa" "cool" etc.Daca nu stiai e o tara libera si oricine poate sa comenteze ce vrea si cum vrea.Si nu inteleg de ce citesti,tu chiar nu ai altceva de facut?Sau ai venit si tu dupa cozonac la lituanean?
  • qwerty qwerty
    Protv devine tot mai mizerabil pe zi ce trece, dar isi permite pentru ca nu are concurenta. poate difuza orice rahat si tot romanul se uita la ei. generatiapro.stii si castigi.
  • mad79 mad79
    Ce moralisti suntem,mai Thea cu th!!!
    Ai telecomanda foloseste-o!
    Programul 17-20 este unul execrabil in Romania,la orice televiziune generalista.
  • Thea cu th Thea cu th
    Nu era mai bine sa difuzeze un serial produs de BBC sau ITV?
    Probabil ca nu!
    17:00 - crime, violuri, betivi
    17:30 - manelisti si dive la Maruta
    19:00 - "stiri"
    20:30 - telenovela manelistica turceasca
    Noapte buna!

Trimite un comentariu

sus