Skip to main content

REALITY SHOW. Pro TV va face o emisiune în Africa de Sud: I’m a celebrity, get me out of here

 
Screen shot 2014-12-08 at 3.02.12 PM
Screen shot 2014-12-08 at 3.02.12 PM

Screen shot 2014-12-08 at 3.02.12 PM

Publicitate

UPDATE. Pro TV anunţă că emisiunea despre care Paginademedia.ro a scris în exclusivitate va rula cu numele Sunt celebru, scoate-mă de aici! şi că se va filma timp de 21 de zile, într-o zonă amenajată în munţi, la 400 de km de Johannesburg. Conncurenţii, 12 vedete, vor fi permanent filmaţi. Comunicatul Pro TV, în articol.

REALITY SHOW. Pro TV va filma o emisiune în Africa de Sud. Postul TV pregăteşte varianta românească a formatului internaţional I’m a celebrity, Get me out of here, iar filmările vor fi făcute în Africa de Sud.

Postul de televiziune a discutat deja cu mai multe vedete care ar urma să participe la viitorul show de televiziune.

I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! este un format britanic în care participă vedete care trebuie să supravieţuiască în condiţii dificile.

Emisiunea a fost produsă iniţial de ITV în 2002 şi a ajuns la sezonul cu numărul 14.

Producţia a ajuns în Statele Unite în 2002, la postul ABC, care a avut un singur sezon. În 2009, emisiunea a fost reluată de NBC tot pentru un sezon.

Mai multe vedete lasă în urmă viaţa lor luxoasă, pentru câteva săptămâni în junglă. Ele trebuie să treacă printr-o serie de probe care, în formatul din Marea Britanie, implică, printre altele, şerpi şi păienjeni. Concursul se face pe bază de eliminare, telespectatorii fiind cei care decid, prin intermediul sms-urilor, pe cine vor să vadă mai departe în concurs. Marele câştigător este proclamat Regele/Regina junglei.

PRO TV, comunicat oficial: Emisiunea va fi dată în Prime-Time. 21 de zile în Africa de Sud

Pro TV anunţă că emisiunea se va numi Sunt celebru, scoate-mă de aici! şi că se va filma timp de 21 de zile, într-o zonă amenajată în munţi, la 400 de km de Johannesburg. Conncurenţii, 12 vedete, vor fi permanent filmaţi.

Din comunicatul Pro TV:

Emisiunea va intra în grila PRO TV la începutul anului 2015 cu titlul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” şi va fi difuzată zilnic în prime-time, fiind în primul rând un test de supravieţuire pentru 12 vedete care trebuie să lase deoparte stilul de viaţă somptuos pentru o experienţă extremă în unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla.

Pentru 21 de zile, vedetele participante vor pleca în Africa de Sud, într-o tabără amenajată în munţi, la peste 400 de km de Johannesburg, într-o zona total izolată de lumea exterioară. Câştigătorul show-ului va primi titlul de Rege sau Regina a Junglei, iar acesta va fi desemnat în funcţie de voturile publicului.

“Ne dorim să oferim telespectatorilor un experiment social spectaculos, un nou format de top care va revoluţiona televiziunea din România. Show-ul promite o experienţă intensă, ce va depăşi bariera ecranului şi va intra zilnic în casele românilor. Creativitatea este una din valorile principale ale PRO TV, care a inovat întotdeauna, având atitudine îndrăzneaţă şi iniţiativă în tot ceea ce face, iar anul 2015 va fi marcat de noi premiere şi show-uri care subliniază aceste valori”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

În perioada petrecută în junglă, toţi participanţii vor fi filmaţi în permanenţă. Vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duş folosind cascada din apropiere, să renunţe la orice fel de contact cu lumea exterioară şi la tabieturile care de obicei le fac viaţa atât de plăcută. Ei vor fi nevoiţi să se adapteze condiţiilor austere din jungla africană îndeplinind sarcini zilnice pentru a-şi asigura supravieţuirea atât a lor, cât şi a celorlalţi participanţi.
Sarcinile zilnice sunt de fapt probe extreme, în care vedetele trebuie să se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor, să îşi depăşească în general limitele fizice şi psihice. Fiecare probă câştigată aduce cu sine porţii de mâncare pentru concurenţi, ei având asigurate doar două alimente: fasolea şi orezul, primite periodic. Vor exista şi alte tipuri de probe, mult mai comice, în urma cărora se obţin în special delicatese.

“PRO TV îşi invită telespectatorii la un eveniment special on-air, încărcat de emoţii, distracţie şi surprize. Acest show este unul din cele mai mari formate de reality, cu multe sezoane de succes apreciate de telespectatori din întreaga lume. PRO TV demonstrează încă o dată curajul de a-şi asuma o producţie cu un asemenea nivel de complexitate şi cu o valoare adăugată ridicată. Avem o echipă de producţie formată din adevăraţi profesionişti, pregătiţi să gestioneze responsabilitatea producţiei acestui format de amploare. Mai mult decât un show de televiziune, telespectatorii vor primi divertisment zilnic, distracţie, emoţie si tensiune”, a declarat Melanie Triebel, Head of Production PRO TV.

Publicul este singurul care hotărăşte, prin vot, cine pleacă şi cine rămâne în show, în funcţie de preferinţe. De asemenea, în primele episoade, tot publicul este cel care votează concurentul care îndeplineşte sarcina zilnică. Pe măsura ce show-ul avansează, concurenţii încep să fie eliminaţi, unul singur rămânând câştigător şi primind titlul de Rege sau Regină a junglei.

“I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!” este un format ITV Studios, distribuit internaţional de ITV Studios Global Entertainment. Reality-show-ul a fost lansat în 2002 în Marea Britanie, şi apoi preluat cu succes în mai multe ţări din Europa, precum Franţa, Germania, Ungaria, Norvegia, Suedia, dar şi în Statele Unite şi India.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    ups, am vazut ca e in prime time. banuiesc ca nu la 20:30 ca doar nu e o televiziune de pe locul 4 5 care sa riste atat de mult si sa isi ocupe prime time ul cu o emisiune al carei succes este necunoscut, asa ca banuiesc ceva de genul 22:30 si poate o data de doua ori pe saptamana la 20:30. vom vedea.
  • Florin Florin
    eu sunt curios la ce ora se va difuza. La Maruta e in pericol? :))
  • Robert Robert
    Rătăciți in Panama era după formatul Survivor, de altfel producătorii Survivor au si mers in instanță pentru plagiat împotriva formatului Celebrity fara succes. Oricum e o emisiune foarte greu de produs, ma mir ca ProTv s-a băgat, in unele tari a avut succes in altele a fost eșec rasunator
  • Cristi Cristi
    In general la formatul asta sunt "vedete" de mina a 7-a sau rasuflati uitati care mai spera la un mic come back. Asa ca vom vedea cite o actrita uitata de telenovele, niste asistente imbatrinite care nu au apucat sa se marite si ele cu vre-un fraier si niste oameni de casa ai trustului. Dar mincatul de viermi sau ochi de pesti vor fi funny.
  • qwerty qwerty
    din pacate, in Romania nu exista vedete. astfel, vom vedea personaje precum Viorel Lis, Andreea Mantea sau Beyonce a lui Guta care vor ajunge acolo pe bani multi.
  • Mihai Mihai
    Rataciti in Panamea ar fi trebuit sa fie ceva in genul Survivor(era dupa un format argentinian). Dar a fost o porcarie cu vedetele, nu am putut sa urmaresc nici macar primul episod. M-am saturat sa il aud pe CRBL injurand odata la cateva minute.
    As vrea sa cumpere Pro TV drepturile Survivor, cred ca ar avea succes, dar costurile cred ca sunt destul de ridicate...
  • Horea Horea
    O sa aiba mai mult succes decat Rataciti in Panama pentur ca e pe protv. Orice e pe protv, are succes pentru ca asa-i romanul, se uta pe un singur post, indiferent de program sau concurenta
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Rataciti in Panama nu a fost ceva asemanator? Oare va avea mai mult succes varianta Pro?
  • alex alex
    Daca tin bine minte si Kanal D a avut o astfel de emisiune filmata in Panama cu Andrei Gheorghe prezentator

Trimite un comentariu

sus