Skip to main content

VIDEO. „Gura sobei” TV. UPC a lansat un post ce difuzează imagini cu focul din şemineu

 
IMG_3745
IMG_3745

Compania de cablu UPC are în grila de programe un post inedit. Fireplace transmite 24 de ore din 24 imagini cu un şemineu în care arde un foc de lemne. Pentru o experienţă cât mai reală, pe fundal se aude cum trosnesc lemnele care ard.

Publicitate

Postul Fireplace a fost lansat în acest weekend în România şi se află pe poziţia 20 în grila digitală a UPC.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eugen Eugen
    E si aplicatie pe Smart tv.... cica te linisteste....
  • gigi gigi
    mult mai tare era cu ani in urma acvariul ala de pe acasa tv
  • zic si eu zic si eu
    Mile,
    Trebuie sa recunosc faptul ca ai niste comentarii absolut "geniale". Cu ghilimele, da. Care va sa zica, daca ti-e frig te uiti la teveu cu semineu si ai inceput deja sa nadusesti, daca ti-e foame te uiti la Paprika si apoi iei un pumn de colebil'e, in loc sa mergi la sala te uiti la eurosport si incepi sa gafai si sa transpiri abundent, daca vrei sa te impusti, iti iei fularul in carouri, te uiti la Gherghe & Capatos si-ti trece:)).
    Am alta curiozitate : acest canal este oferit de UPC contra cost sau este bonus pentru cei care au cumparat pachetul Look tv, ca sa vada unde s-au dus banii lor?:)
  • KokoJanel KokoJanel
    bai, super tare, mie chiar imi place...aseara, dupa ce am mai adus niste lemne de afara, am adormit imediat cu ochii in semineu. Ma gandeam daca arunc niste carnati in teveu, s-or face? Oricum, o experienta vizuala faina. PS: in Germania exista un canal care transmitea 24/7 imagini ale Pamantului vazut din satelit, super tare si acela
  • noName noName
    Mai trebuie introdus un post cu o fereastră pe care se vede ninsoare afară, un acvariu cu peşti, un lac cu raţe sălbatice, webcam-uri din diferite oraşe şi bineînțeles transmis mesajul "Clientii UPC vor avea ocazia sa se bucure de noi canale internaţionale şi de o grila completa de programe, astfel clienţii UPC având acces la servicii cu o valoare superioara printr-o alegere de exceptie si fără compromisuri. Totodată preţul pachetului se majorează cu 4.99+TVA. Vizionare plăcută".
  • B B
    e HD?

Trimite un comentariu

sus