Skip to main content

VIDEO. Pro TV a achiziţionat trei formate noi, printre care şi o emisiune a lui Gordon Ramsay - Kitchen Nightmares

 
gordon ramsay
gordon ramsay

gordon ramsay

Publicitate

Pro TV a achiziţionat trei formate noi de televiziune, unul fiind un cooking show al celebrului Gordon Ramsay - Kitchen Nightmares, anunţă presa străină. La acesta se adaugă şi formatele Brendan’s Love Cruise şi Superior Interiors.

Show-ul Kitchen Nightmares are în centru un chef care ajută un restaurant să se repună pe picioare. O emisiune similară a avut şi Antena 1 în această vară, dar cu pensiuni (Poftiţi pe la noi).

O altă producţie marca Ramsay este în România. Este vorba despre Hell's Kitchen, un cooking show, difuzat de Antena 1.

Cum arată Kitchen Nightmares:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Vocea Romaniei si X Factor au inceput in acelasi an. Protv nu s-a luat decat dupa el. a vazut cum merge Romanii au talent. Antena 1 insa din nou s-a luat dupa Protv. in fine. nu e nimic rau sa te mai adaptezi pe ici si pe colo. Antena insa si-a facut obiceiul sa se inspire prea mult de la concurenta. a mers pana acolo inca a transformat Nora pentru mama in Mireasa pentru fiul meu. problema mare este ca i-a trebuit lui X Factor 4 sezoane ca formatul sa prinda putina viata si asta doar pentru ca au mai ciugulit niste oameni de la Pro.
  • mad79 mad79
    Ce este de salutat,ca in ciuda faptului ca unii spuneau ca desi ProTv bateA1 la fund cu filme expirate si ca nivelul investitiilor in emisiuni noi,va scadea,lucrul acesta nu se intampla.
    Aaa sa nu uit,clar ProTv va sterge pe jos cu A1 si in continuare!
  • pArA pArA
    Kitchen Nightmares nu are nici o legatura cu Poftiti pe la noi ... singurul lucru comun e ideea de "a pune pe picioare o locatie" ... dar la KN e vorba strict de restaurante si e cooking show , nu o sa avem parte de alergaturi cu biciu , sapat in gradina , batut cuie , pus 3 ghivece de flori si job is done ...

    Auzisem de formatul asta dar nu l-am urmarit ... si acum chiar o sa arunc un ochi pe cateva episoade de afara ...
    Acum sunt curios cine va fi chef-ul care va avea carma show-ului.
  • pArA pArA
    @ Joseph.Lacroix ... in mare parte sunt de acord cu diferentele de care vorbesti ... doar un mic amanunt as vrea sa subliniez :
    Nu sunt de acord cu afirmatia "Master Chef cand are probe pe echipa gatesc preparate gen cantina" ... daca te uiti la ambele show-uri si ai si ochi sa vezi la Hell's Kitchen aia gatesc in restaurant in sistem a la card preparate gen cantina ... cu pretentii de high class ... adica scuza-ma dar farfuriile arata infiorator la Hell's Kitchen ...
  • joseph.lacroix joseph.lacroix
    Aveti dreptate, iar faptul ca ProTV a bagat in grila filme turcesti nu are nicio treaba cu Kanal D.
    iar faptul ca dupa ce a fost lansat X-factor a aparut Vocea Romaniei nu are nicio legatura.
  • Florin Florin
    Kitchen nightmares arata foarte bine.
  • Florin Florin
    a, am uitat. ar trebui sa incerce sa se abtina de la transferuri de la pro.
  • Florin Florin
    conteaza ca fiecare format are o diferenta? >)) ceea ce este important este ca fiecare din formatele comparate a aparut ca reactie la audienta celeilalte emisiuni la concurenta. antena 1 tot face asta. ar trebui sa incerce sa aduca un format chiar nou, care nu se aseamana cu vreun format de la protv sau din alta parte.
  • jaja jaja
    bai joseph...tu chiar vrei sa ne demonstrezi ca apa nu e uda?
    Am vazut eu ce profesionisti sunt cei de la hells kitchen.In penultima emisiune a sezonului,semifinala,in care ar fi trebuit sa fi ramas cei mai buni bucatari din Romania,concurentii au dat-o in bara (cum au facut tot sezonul). Deci cum spui tu ca la hells kitchen sunt bucatari mai buni daca ei nu au faceut un lucru bun toata emisiunea...si mai mult,intr-un wpisod,o concurenta a luat mancarea din gunoi si a vrut sa o serveasca clientilor.Deci asa ceva...
    Si sa nu uitati ca cei de la antena 1 sunt la a 3-a emisiune de gatit care nu poate misca in fata pro tv-ului...si asta daca nu ma insel are cele mai proaste audiente.
    Si serviti va rog=poftiti pe la noi in fiecare aspect.
    Prezentator,producator,Nea Marin care bate vedete...etc.
    La serviti va rog era o singura locatie,adevarat...dar cate 4 vedete erau invitate in fiecare saptamana...la fel ca la poftiti pe la noi.
  • Joseph.Lacroix Joseph.Lacroix
    Thumble nu are nimic de a face cu I can do that, e mult diferit, cat despre master Chef Si Hells Kitchen , diferentele sunt la fel de mari , unii gatesc in cea mai mare parte la liber un preparat in decursul unei ore pe cand ceilalt trebuie sa face zeci de preparate pe ora fiindca sunt in buc unui restaurant, Master Chef cand are probe pe echipa gatesc preparate gen cantina, pe cand la HK se fac a la carte, unii gatesc individual altii in echipa, sunt multe diferente asa ca nu mai dezinformati.

    Cat despre formatul Serviti va rog si Poftiti pe la noi, sunt multe diferente, in primul tot sezonul se desfasoara intr-o singura locatie cu aceleasi vedete , pe cand in cazul formatului de la A1 in fiecare saptamana o alta echipa de vedete se duce in alta locatie , diferentele sunt majore, dar desigur pentru coafeze si unii oameni prosti de PR eeste acelasi lucru
  • iulia1 iulia1
    Acum asteptam sa cumpere Antena 1 trei formate asemanatoare. Antena tot timpul va face miscari dupa Pro TV. Pro Tv va difuza in prime time un serial turcesc, ar trebui si Antena sa programe un serial turcesc.
  • iulia1 iulia1
    Popa Horia Iulian , mile.2005 postacii de serviciu iar au scpat la scris.
    poftiti pe la noi e facut dupa serviti va rog. Pro face o emisiune in Africa, Antena face in Thailanda, Pro a luat Tumble Antena a luat I can do that. Pro a cumprat 3 formate de realityshoe acum urmeaza Antena sa cumpere 3 formate.
  • ev ev
    serviti va rog s-a desfasurat pe cateva sezoane iar tu gasesti de cuvinta sa mentionezi ca asemanare poftiti pe la noi, doar un singur sezon. mda, mi se pare corect.

Trimite un comentariu

sus