Skip to main content

VIDEO. Tânărul care a cântat la pian imnul României în gara din Amsterdam a refuzat să apară la Antena 3

 
Screen Shot 2014-12-04 at 11.02.57 AM
Screen Shot 2014-12-04 at 11.02.57 AM

Screen Shot 2014-12-04 at 11.02.57 AMTânărul care a interpretat la pian imnul României în Gara Centrală din Amsterdam a refuzat invitaţia Antenei 3, de a apărea, pe 1 Decembrie, în emisiunea lui Mihai Gâdea, potrivit unui anunţ făcut pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Valentin Astănculesei a scris pe pagina sa de Facebook că a refuzat să apară la Antena 3, în ciuda faptului că părinţii săi “nu şi-ar mai fi încăput în pene de bucurie” dacă l-ar fi văzut la televizor, scrie Realitatea.net.

Tânărul a mai scris că nu a acceptat invitaţia pentru că nu este un simpatizant al antenelor, “cu atât mai puţin a lui Gâdea”.

“Sunt copleşit de atâtea mesaje, vă mulţumesc frumos! N-am televizor şi nu ştiu ce emisiuni sau ştiri mai sunt, dar ştiu de la voi că am apărut azi la ştiri datorită share-urilor voastre şi vă multumesc! Am primit câteva mesaje din partea unor oameni din media, iar într-unul din ele am fost invitat astăzi (n.r. de 1 Decembrie) la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Mi-au vorbit frumos, şi mi-au pus la dispoziţie şi un pian şi cu toate că părinţii mei nu şi-ar mai fi încăput în pene de bucurie dacă m-ar fi văzut pe ecran, i-am refuzat. Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atât mai puţin al domnului Gâdea şi consider că am luat cea mai bună decizie”, a scris tânărul Valentin Astănculesei, pe pagina sa de Facebook.

Tânărul a devenit cunoscut în mediul virtual, după ce pe reţeaua de socializare Facebook a apărut un filmuleţ în care Valentin Astănculesei interpreta la pian imnul naţional al României, Deşteaptă-te, române!, în Central Station din Amsterdam.

În timpul interpretării sale, mai mulţi olandezi s-au oprit pentru a-l asculta şi acompania pe tânărul Valentin Astănculesei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Un gest penibil facut de un individ care parea cu capul pe umeri dupa fapta din gara din Amsterdam. Pacat de gestul acela frumos ca a sfarsit prin a fi jalnic.
  • amat victoria curam amat victoria curam
    BRAVO
  • Bogy Bogy
    Superb ceea ce a facut in gara din Amsterdam. Superb! Si de-a dreptul magnific raspunsul pe care l-a dat lui Gadea. Tinerii cu minte nu fac parte din publicul tinta al antenistilor ;)
  • uuk uuk
    bravo tie, tinere domn.
    mai sunt unii care gandesc cu propriul cap.
  • Andrei Andrei
    Nu trebuie sa ai televizor ca sa stii ce mizerii apar la Antena 3, ca e suficient sa intalnesti oameni care-s spalati pe creier de aceasta latrina mediatica, ca sa-ti dai seama ca acolo nu-i de tine, daca te consideri om serios.
  • stefan stefan
    de pe internet, din comentariile unora sau altora, ca toti ceilalti.
  • Andrei Andrei
    Ceva nu se leaga in logica tanarului...
    El zice: N-am televizor și nu știu ce emisiuni sau știri mai sunt
    Tot el zice: Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atât mai puțin al domnului Gâdea

    Tare as fi curios cum a reusit domnul tanar sa isi formeze o opinie in legatura cu Gadea si antenele lui.

    In rest, doar un comentariu ...probabil ca a facut ceea ce a facut pentru ca asa i-a venit, nu pentru ca si-ar fi dorit neaparat sa apara la televizor.
  • DORU DORU
    Verticalitate. Bravo, prietene. Prea multi chibiti apar la Antena 3, saracii.
  • ev ev
    auchh

Trimite un comentariu

sus