Skip to main content

VIDEO. Un documentar DE VĂZUT realizat de Rise Project:Asasin în lege. Un film în care jurnaliştii români au investigat reţeaua unor asasinate la comandă

 
Rise Project Asasin in lege
Rise Project Asasin in lege

Rise Project Asasin in lege

Publicitate

VIDEO. Două tentative de asasinat, unul la Londra, altul la Bucureşti, au fost punctul de plecare al unei investigaţii jurnalistice făcute de ziariştii Rise Project: filmul Asasin în lege.

La Bucureşti, la Londra, în Republic Moldova, jurnaliştii au investigat culisele asasinatelor la comandă şi legăturile dintre serviciile secrete de la Moscova şi oameni de afaceri din Moldova.

În filmul pe care Paginademedia.ro îl prezintă în continuare, victime şi acuzaţi, personaje ale lumii interlope şi oameni de afaceri au acceptat să vorbească în faţa camerei despre asasinate, comenzi şi posibile explicaţii.

Săptămâna trecută, înainte de alegerile din Moldova, o înregistrare din documentarea pentru acest film a ajuns pe internet şi a aruncat în aer lumea politică de peste Prut. În înregistrare, Renato Usatîi, om de afaceri şi preşedintele Partidului Patria (scos ulterior în afara legii pentru finanţări ilegale), vorbea cu jurnalistul Mihai Munteanu despre relaţiile cu serviciile secrete de la Moscova.

VIDEO. Investigaţia Asasin la Comandă

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Oameni buni, vsrsiunea noua de mobil este varza. Se incarca greu, structura este alambicata. Citesc PdM de pe un nexus 5 pus pe Wi-Fi si merge de porc. Nu știu cine v-a păcălit dar nu e ok. O tema responsive a versiunii desktop ar fi fost mult mai ok.
  • nadia nitov nadia nitov
    este sanatos sa fie vazute documentarele astea pentru ca prea multi oameni dispar si nimeni nu intreaba de ei. :(

Trimite un comentariu

sus