Skip to main content

Andreea Tonciu, asistentă la emisiunea lui Captos, alături de Daniela Crudu

 
Andreea Tonciu _Copyright_Adrian Manolache Antena
Andreea Tonciu _Copyright_Adrian Manolache Antena

Andreea Tonciu _Copyright_Adrian Manolache Antena
Copyright_Adrian Manolache - Antena 1

Publicitate

Andreea Tonciu se alătură echipei “Un show păcătos”. Astfel, emisiunea lui Dan Capatos revine de luni, 26 ianuarie, la formula cu două asistente. Cealaltă colegă a ei este Daniel Crudu, care şi-a reluat rolul de asistentă, de la începutul acestui sezon.

Dan Capatos, realizatorul emisiunii: „Andreea şi-a dorit de foarte mulţi ani să facă parte din echipa noastră. Ca de obicei în viaţă, cele mai multe lucruri nu se întâmplă exact atunci când ţi le doreşti, ci mai degrabă când nu te mai aştepţi. Ideea aducerii Andreei pe post de asistentă mi-a venit în timpul unei emisiuni de săptămâna trecută. Ea s-a ridicat de pe canapea şi a început să danseze lângă Cruduţa. Mi s-a părut un "tablou" interesant şi le-am dat ideea mai departe, şefilor. Se pare că am o putere de convingere năprasnică aşa că, de luni, "Un show păcătos" revine la formula cu două asistente. În aceste zile, Andreea constată că există viaţă şi după Mitea. De luni încolo va descoperi, cu adevărat, viaţa! (râde).”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roshul roshul
    ce mi-e andreea tonciu ,
    de cheliosul se vorbeste ca ai da oarecum cocainah lu' ana maria mocanu , oricum giuglea carmen vrea sa-l inlocuiasca cu grefierul de la tribunal junior un chelios .
    in combinatie de orice politistul dobrin alexandru , ana maria mocanu cu zis rechinul cu fratii boncilah cu anghel petrica din bloc de la nica pana in 2006-2007 se ascundeau in unirii in cladire dupa inchiderea programului ; ai stie multe persoane etajul doi , genul emo adica si heroina pe langa chetamina oameni teleghidati
    dar fiindca tot foloseau morfina , poate faceau ca statuiile si prieteni cu vecinul conduce doua dube are cu cazinourile
  • Tociu Tociu
    Capatos e lider in fiecare seara. E sigurul care spune asta cu dovezi, pt ca arata rating-urile. El si mircea badea.
  • Mm Mm
    Eu am citit doar comentariile,mi-a fost suficient titlu,deci normal ca sunt trecut ca si cum am citit si e gresit.Cum asa ceva pe site-ul asta?
  • geo geo
    Miile, daca era pusa asistenta la Marutza sareai in sus si ziceai ca este mizerie si para...Acu zici ca e simpatica...Ce gusturi ai...si tu, si Capatos a caror audiente sunt dezastruoase, in ultima perioada...
  • Pacatosu' Pacatosu'
    Ar fi bine ca petrisor sa puna la sfirsitul zilei si un top al celor mai citite stiri de pe site. Nu stiu de ce am senzatia ca aceasta va fi printre primele. Ipocritilor!!!
  • zenovius zenovius
    Paginademedia, v-ati stricat! Ce stire e asta? Sa anunti ca o prostituata va fi asistenta intr-o emosiune in care niste obsedati o vor batjocori si ei ii va placea. Dar, legat de acest subiect, pot sa spun de ,,Cruduta" ca e mai acceptabila decat aceasta fiinta. In Intact s-au adunat toate scursurile, pentru ca insusi Varanul e asa si cine se aseamana s-aduna!
  • Andrei Andrei
    Asta da stire! Felicitari paginademedia....Cand v-am spus ca nu mai sunteti ce-ati fost....

Trimite un comentariu

sus