Skip to main content

Autorii atacului comis la revista Charlie Hebdo şi teroristul de la magazinul din Paris au fost ucişi. Ostaticii din magazin şi cel reţinut de fraţii Kouachi au fost eliberaţi

 
ostatici
ostatici

ostatici
În imagine, momentul în care câţiva dintre ostacii din supermarket au fost preluaţi de forţele speciale

Publicitate

Fraţii Kouachi au fost ucişi în atacul forţelor franceze la tipografia din nordul Franţei, afirmă surse din cadrul poliţiei, scrie Mediafax.

Ostaticii din magazin şi cel reţinut de fraţii Kouachi au fost eliberaţi, mai spune sursa citată. Fraţii Cherif şi Said Kouachi sunt suspectaţi de comiterea atacului terorism care a avut loc miercuri la redacţia revistei Charlie Hebdo.

Ostaticul care era reţinut de cei doi islamişti în tipografia situată în nordul Franţei a fost eliberat de forţele de elită franceze.

Fraţii Kouachi au fost ucişi în atacul forţelor franceze la tipografia din nordul Franţei, afirmă surse din cadrul poliţiei.

Cei doi fraţi au fost neutralizaţi în momentul în care au ieşit din clădire şi au deschis focul spre forţele de ordine.

Reamintim că doi francezi de religie musulmană au intrat miercuri în redacţia săptămânalului satiric Charlie Hebdo, unde au împuşcat 10 jurnalişti ai publicaţiei. Acestora li se adaugă şi doi poliţişti.

Acesta este atentatul cu cei mai mulţi morţi comis în Franţa în ultimii 40 de ani. Stéphane Charbonnier (Charb), directorul revistei satirice, şi caricaturiştii Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) şi Georges Wolinski (Wolinski) au murit în atentatul de miercuri. 

UPDATE 1. Câţiva dintre ostaticii din supermarket şi-ar fi pierdut viaţa, scrie The Guardian.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus