Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Posturile de ştiri, program unic: Interviul lui Klaus Iohannis la Adevărul Live

 
iohannis tv
iohannis tv

iohannis tv

Cinci televiziuni de ştiri, acelaşi program. Primul interviu acord de Klaus Iohannis în calitate de Preşedinte al României a fost acordat Adevărul Live. Prezenţa acestuia în studioul Adevărul a fost subiect pentru toate posturile de ştiri.

Antena 3, România TV, B1 TV, Digi 24 şi Realitatea TV au avut astfel un program comun, preluarea aproape integrală a primelor 20 de minute din interviu.

antena 3_iohannis b1_iohannis digi24_iohannis realitatea TV_iohannis romania TV_iohannis

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @geo @geo
    Astia vor plange dupa Base si dupa scandalurile create de el in stil Capatos sau Wowbiz. Pana una alta vor incerca sa traga de Iohannis sa porneasca un conflict ceva ca doar Romania nu are voie sa mearga pe un fagas normal ca toate tarile civilizate UE, ci trebuie in permanenta sa iasa panarama la TV intre presedinte si guvern, iar tara sa se duca de rapa iar televiziunile sa ia rating pe cearta lor. Daca Iohannis nu va porni cearta, nu-i nimic, se vor lua televiziunile de el si vor inventa prostii la adresa lui si tot va iesi scandal.
  • mad79 mad79
    Ce boacane a facut?
  • iulia1 iulia1
    TVR News nu a transmis interviul ?
  • geo geo
    Astia sunt disperati ptr ca neamtu nu este comunicativ precum Basescu.
    Neamtu nu face cumparaturi in mall-uri, nu i-a lasat sa se apropie de locatia in care a petrecut Revelionul - nici nu s-a sinchisit sa mearga intrunloc public - nu a dat declaratii de Revelion, dupa sedinta de CSM in care a zis doar boacane a tinut la departare camerele video. Tembeliziunile au acum presedintele de care nu aveau nevoie.

Trimite un comentariu

sus