Skip to main content

CALENDAR. Încep înscrierile pentru Eurovision 2015. Iuliana Marciuc, una dintre producătoarele evenimentului

 
eurovision_wallpaper3_1280x1024
eurovision_wallpaper3_1280x1024

eurovision_wallpaper3_1280x1024

Publicitate

TVR dă startul înscrierilor pentru Eurovision, de luni, 26 ianuarie, încep înscrierile. Producătorii evenimentului vor fi Iuliana Marciuc şi Bogdan Ghiţulescu, anunţă postul public de televiziune, iar Liana Stanciu va fi şefa delegaţiei României la Viena.

Compozitorii care doresc să înscrie piese pentru Selecţia Naţională a Eurovision 2015 o pot face până pe 8 februarie.

Piesele pot fi trimise prin poştă sau depuse direct la Registratura TVR (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), pe suport CD, cu menţiunea „Pentru Selecţia Naţională Eurovision 2015” înscrisă pe plic sau electronic, la adresa [email protected].

Calendarul pentru desfăşurarea selecţiei:

- 26 ianuarie – 08 februarie: înscrieri - depunerea sau trimiterea pieselor la Registratura TVR ori electronic la adresa [email protected]
- 9, 10, 11 februarie: preselecţii – piesele vor fi audiate de juriu
- 12 februarie: anunţarea celor 12 piese care vor intra în concurs, printr-o conferinţă de presă.

Câştigătorul finalei Eurovision România va fi ales pe 8 martie, într-un spectacol transmis în direct de Televiziunea Română.

Concursul Eurovision 2015 va avea loc la Viena, cu semifinalele pe 19 şi 21 mai şi finala pe 23 mai.

Mai multe detalii, precum şi Regulamentul oficial al concursului vor putea fi accesate pe site-ul TVR, la adresa eurovision.tvr.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Evil Evil
    Acest tip de concurs este pentru asa zisele "non-name"-uri. Crezi ca cineva a auzit de ABBA sau de Celine Dion inainte de Eurovision? Nimeni nu a mai reusit aceasta performanta dupa ei. Si-n plus de-asta, nici nu ne prea dorim sa castigam, nu ?
  • geo geo
    Poate ar fi cazul sa procedam si noi profesionist: sa selectam 2 - 3 trupe / artisti de valoare, care stiu sa cinte live și au imagine afara, sa cerem compozitorilor sa scrie piese de calitate, facem o mini-selectie și mergem la Eurovision...Nu sa ne trezim cu fel de fel de non-name, travestiti ori expirati precum Enache, Traistariu si Costi, cu pretentii...
  • Livia Pila Livia Pila
    Gata. Se stie cistigatorul. Adrian Enache. Nu a fost el temeinic prezent in Parastasul tv difuzat de Tvr in noaptea de Revelion? A fost. Asa ca il mai canim nitel. Ii da Iuliana niste energizante primite ca sponsorizare de la Catena si Adrian va arata ca de 45 de ani. O tinara speranta, ce mai!

Trimite un comentariu

sus