Skip to main content

Camelia Voiculescu, mesaj către angajaţii Antenelor: „Aş vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun”

 
Camelia Voiculescu
Camelia Voiculescu

Camelia Voiculescu"Aş vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun (...) 2014 nu a fost un an uşor. Am trăit speranţă, emoţie, revoltă, cea mai extinsă gamă de sentimente pe care le poate avea un om. (...) Am apreciat solidaritatea voastră şi capacitatea de a da mai mult în situaţii limită", spune Camelia Voiculescu, preşedintele trustului Intact, într-un mesaj trimis angajaţilor trustului.

Publicitate

CONTEXT. Reamintim că, în luna august a anului trecut, Curtea de Apel a decis condamnarea la 10 ani de închisoare a tatălui său, Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact.

„Ce este de făcut? Muncă, implicare şi rezultate. Ne cunoaştem bine – mergem înainte!”, le-a transmitea Camelia Voiculescu angajaţilor, la momentul respectiv (8 august 2014), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, mesajul Cameliei Voiculescu către angajaţii trustului Intact, la început de an.

"Dragi colegi,

Prin orice încercare aş trece, revin mereu la aceeaşi vorbă a mamei mele şi anume că toate situaţiile dificile îţi deschid drumuri despre care nu ştiai că există.

2014 nu a fost un an uşor. Am trăit speranţă, emoţie, revoltă, cea mai extinsă gamă de sentimente pe care le poate avea un om.

Ştiu că mulţi dintre voi aţi resimţit o parte din aceste trăiri. Am apreciat solidaritatea voastră şi capacitatea de a da mai mult în situaţii limită.

Aş vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun. Ştiţi însă foarte bine că acest lucru depinde de noi toţi.

Cunoscându-vă cum sunteţi, curajoşi, creativi, generoşi, uniţi, pasionaţi de ceea ce faceţi, ştiu că vouă vă stă în putere să faceţi din 2015 un an mai bun.

Acest grup a rezistat de-a lungul anilor şi a făcut performanţă nu doar prin profesionalism, ci şi prin convingerile noastre comune, cum ar fi onestitatea, moralitatea şi, nu în ultimul rând, respectul.

Şi vă mulţumesc pentru asta."

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Du-te si te culca! Inca pe AcasaGold apar telenovele, iar pe ProCinema filme vechi. Iar pe Acasa, singurele telenovele sunt "Ingeri pazitori" si "Puterea Destinului", in rest, prafuituri! Iar cat despre ProTV, da, poate a adus el formate originale, dar le-a adus cu ajutorul TimeWarner - cel ce detine peste 50% din CME(mama PRO TV)
  • Iulian Iulian
    Stii melodia aia? Vise, vise care tot mai dor, vise spuse prea usor, dar sunt doar niste vise.. Kanal D nu va ajunge niciodata pe locul 2 atata timp cat este ProTV si Antena 1. Hai ca poate intr-o seara mai ajung, dar in rest stau pe 3/4.
  • Bra'tac Bra'tac
    grupul INTACT acest shol'va din media este deja in groapa. nu inteleg de ce inca mai sapa.
  • Om Om
    3# se uita doar la cantitate"
  • Om Om
    din pacate A3 o sa ia drumul Realitatii...la groapa...
    1. nu exista manager bun - calificat
    2. sunt foarte multi angajati pe pile si fara valoare
    3. nimeni nu se mai uita la performanta, doar la calitate
    4. oamenii sunt storsi psihic si fizic de valurile trecute...
  • Dan Andrei Dan Andrei
    dan/dana sau dandana;): Crezi ca o diploma tine loc de caracter?!....
    Multe din exprimarile tale: "Piata e plina de „profesionisti” de aceea nivelul televiziunilor e unde e deci e bine ca se mai fac niste curatari. Toti trebuiau inainte sa faca o scoala, nu sa evolueze pe genunchi, minciuna nu merge la nesfarsit.", "intoarceti-va la meseriile de pe diploma", ma pun pe ganduri...
    Nivelul scazut al productiilor de televiziune se datoreaza, in primul rand, faptului ca sunt conduse de oameni, care nu au mai nimic in comun nici cu media, nici cu marketingul, asa ca, pana sa devina presa o forta in Romania, va mai curge desula apa pe Dambovita si nu numai...
  • dana dana
    Dan Andrei, nu lucrez la intact si culmea, am facut o facultate si stiu ce vorbesc.
  • Brusc Willis Brusc Willis
    O face din pasiune, cum colectioneaza unii timbre.
  • Dan Andrei Dan Andrei
    dan: Prietenii tai din INTACT Media Academy, ex-ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu, care bocea prin studiouri de grija celor picati la Bac, falsii Doctori Victor Viorel Ponta, Lia Olguta Vasilescu si alti ilustri potlogari au umplut tara de falsi profesionisti.
    Eu zic sa ii lasi pe adevaratii oameni de media sa isi faca treaba si noroc bun... peste 2015 ani!
  • iulia1 iulia1
    mile.2005
    Ce canale detin cei de la Intact: Antena 3 -post de propaganda comunista, Antena Stars -post de cocalari si c___e, Zu Tv -post pt cei fara BAC, iar cireasa de pe tort Antena 1 -post xerox prOTV.
    Ce canale detin cei de la Pro- Acasa - seriale (telenovele)- mai vedem ce mai fac altii, ProCinema-filme, AcasaGold-seriale.
  • dan dan
    In perioada de boom s-au facut toti necalificatii cameramani, reporteri, tehnicieni, etc. Acum ca in aproape orice domeniu care a trecut prin criza se vor face restructurari. Piata e plina de "profesionisti" de aceea nivelul televiziunilor e unde e deci e bine ca se mai fac niste curatari. Toti trebuiau inainte sa faca o scoala, nu sa evolueze pe genunchi, minciuna nu merge la nesfarsit. Pentru ei am un sfat: intoarceti-va la meseriile de pe diploma si lasati profesionistii sa se ocupe de tv.
  • dragos dragos
    mile.2005, pe tine nu te-au restructurat? sau pupi in cur gratis?
  • andu andu
    am uitat de PRO si haloimasul concedierilor...scuzati :D
  • Contele de Montă Tristă Contele de Montă Tristă
    Camelia, de tine si de imperiul fals construit de taica-tu se va alege praful. Ce e placut pentru mine să vad e că totul se năruie lent... Iar cofetarului Alexandrescu, cel cu care ție ți se pare că trăiești, ii vor rămâne barele de metal de care se va ține.
  • Dan Andrei Dan Andrei
    andu: Noroc cu tale. Apropos, daca te pricepi la decodari de mesaje, schimba-ti medicul de familie. Poate, te ajuta sa intelegi ce citesti....

Trimite un comentariu

sus