Skip to main content

Cele patru meciuri amicale ale Stelei, la Digi Sport

 
steaua-laurentiu-mich
steaua-laurentiu-mich

Foto: Mediafax - Laurentiu Mich
Foto: Mediafax - Laurentiu Mich

Publicitate

Digi Sport va transmite în direct toate cele 4 partide de pregătire pe care Steaua le va disputa în cel de-al doilea cantonament al iernii, în Antalya.

Prima partidă a campionilor României va fi împotriva austriecilor de la Sturm Graz. Meciul este în direct pe Digi Sport 1, sâmbătă, 31 ianuarie, de la ora 19.00.

Pregătirea roş-albaştrilor în cantonamentul din Turcia continuă cu meciul împotriva campionilor Bulgariei, cei de la CSKA Sofia, meci transmis în direct pe Digi Sport 1, marţi, 3 februarie, de la ora 18.30.

Canalul de sport continuă să difuzeze partidele susţinute de Steaua Bucureşti în direct cu meciul împotriva vicecampionilor Cehiei, cei de la Sparta Praga, vineri, 6 februarie, de la ora 18.30. Turneul de pregătire al campionilor României se termină cu partida de duminică, 8 februarie, împotriva slovenilor de la NK Maribor, transmisă tot în direct, pe Digi Sport 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anti Limonada Anti Limonada
    Geo, nickname-ul care tine constant partea rds-ului, care isi plateste facturile din banii facuti din postari pro Digi lanseaza acuzele astea? Esti prezent la orice articol, in care spui aberatii si pupi, stii tu unde, o anumita firma. Asa ca succes, daca tu chiar ai impresia ca te crede cineva, care intr-adevar stie sa mai citeasca si printre randuri
  • geo geo
    Ba le-am vazut si noi, free pe net, la calculator sau smart tv, pe banii vostrii. Si vom vedea si returul, pina-n 2019, fara costuri suplimentare, la calitate superioara, ptr ca productiile Digi sunt peste cele ale Look Tv.
    Si va asteptam inapoi, daca afacerea Look da faliment...ori atunci nu va va mai placea Liga 1 ?
  • geo geo
    Treci pe casieria UPCului, postac de serviciu ordinar ce esti. Ce are UPCul si nu are Digi...posturile Discovery...si ce are Digi si nu are UPCul ? Multe. Si compara si abonamentele, la tot ceea ce doresti, si ai sa vezi ca UPCul este nitel mai scump...si nu incepe sa zici ca serviciul ala e mai bun la UPC, ca nu-s de ce.
  • Relache Relache
    Cei ce au trecut la Upc au vazut meciuri la care voi ati visat, sau ati vazut rezumate la stiri :). Asa ca stai linistit, ca nu a castigat nimic nici macar la capitolul imagine rds-ul
  • Relache Relache
    Da ma? La jumatea campionatului? E tarziu acum, i-am lasat pentru altii mai buni. Si la programe, si la tot. UPC se numesc, poate ai auzit de ei
  • florin florin
    Abonații Digi se vor uita la toamnă la PRO TV și SPORT.RO, care dau și UCL și UEL, asa că mai subțire cu „vor fi doar la Telekom”...
  • alex alex
    Eu cred ca se vor intelege pana la urma cu telekom . Un eventual schimb meciuri din ucl , uel cu liga 1 . Vom vedea pana la toamna mai e timp
  • geo geo
    Du-te si plimba magaru. Unde vedeti voi meciurile din cupa si campionatul Spaniei...ati vazut semifinala de cupa Atletico - Barca...poate pe pereti. Au avut, cind dadeau 8 meciuri din 9 din etapa, ca pe al 9-lea il vedeai pe Antena 1...cind Steaua juca 30 de etape la Digi si 4 etape la Antena 1 ori Dolce, mai tirziu...si aia de la UPC si RTC se zgiiau, poate or prinde si ei 1-2 meciuri pe etapa.
  • adi adi
    Ce problema au cei care au plecat de la Digi? Vad si ei meciurile bine merci.S-a terminat cu exclusivitatile la Digi. Oricum nu au avut NICIIDATA exclusivitate la Liga I. Scuze.Vor avea exclusiv meciurile Benficai! Dar ce vor face abonatii de la Digi din toamna cand Liga Campionilor si Cupa UEFA vor fi doar la Telekom??
  • geo geo
    Tot DigiSport...și ce se întâmplă cu cei care au trecut la UPC, Orange sau mult-lăudatul Telekom TV, care va face și va drege. Apropo, de sâmbătă, Digi transmite și meciurile de pe teren propriu ale celor de la Benfica Lisabona, primul meci cu Boavista Porto.
  • cipi cipi
    Dragi romani veniti la Digi sa vedeti meciurile din Liga 1 gratis fara costuri suplimentare. nu mai stati pe ganduri

Trimite un comentariu

sus