Skip to main content

Compania lui Sebastian Ghiţă a preluat site-urile DailyBusiness.ro, Feminis.ro şi StirideSport.ro

 
daily
daily

daily

Publicitate

Site-urile DailyBusiness.ro, Feminis.ro şi StirideSport.ro au un nou editor. Cele trei publicaţii online au intrat în proprietatea RTV Satellite, societate controlată de Sebastian Ghiţă.

DailyBusiness.ro şi Feminis.ro au fost preluate de la ThinkDigital, companie condusă de Dragoş Stanca, care la rândul său le-a preluat de la AdEvolution, societate deţinută de Val Voicu.

„Păstrarea şi continuarea operării celor doua site-uri ar fi intrat în conflict cu business-ul nostru de bază. Misiunea noastră este să ajutăm publisherii, nu să-i concurăm”, a explicat Stanca pentru paginademedia.ro.

La rândul său, Costin Ilie, managerul diviziei internet a Romania TV, a confirmat pentru paginademedia.ro tranzacţia cu ThinkDigital, precizând că DailyBusiness si Feminis urmează să fie relansate şi că RTV Satellite a preluat şi un al treilea site, StirideSport.ro.

“Într-adevar, portofoliul Romania TV online cuprinde acum, pe lângă RomaniaTV.net şi portalul Economica.net, şi DailyBusiness şi Feminis – pe care le vom relansa în curând, în colaborare cu ThinkDigital. În plus, pe lângă cele două, ni s-a alăturat recent şi site-ul StirideSport.ro, urmând foarte probabil şi alte dezvoltări în mediul online”, a declarat Costin Ilie pe Paginademedia.ro.

Declaraţia integrală a lui Dragos Stanca, manager si partener TinkDigital, în continuare:

„ThinkDigital este un furnizor de servicii de monetizare a spatiilor publicitare, tehnologie si strategie pentru publisherii din reteaua sa locala, asadar este evident ca pastrarea si continuarea operarii celor doua site-uri ar fi intrat in conflict cu business-ul nostru de baza. Misiunea noastra este sa ajutam publisherii, nu sa ii concuram. Prin urmare, cunoscand intentia unuia dintre principalii nostri parteneri de business, RomaniaTV.net, de a-si consolida portofoliul in zona lifestyle femimin si business media, decizia de a facilita acest transfer de proprietate a fost cat se poate de simpla simpla si de fireasca”.

ThinkDigital a preluat afacerile regiei AdEvolution, într-o tranzacţie anunţată în luna august a anului trecut, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Potrivit site-ului antitepari.ro, AdEvolution, societate lansată în 2006 de către Val Voicu, a intrat în insolvenţă la data de 17 noiembrie 2014. Următorul termen în dosarul de insolvenţă este 16 februarie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • manuela manuela
    Mare rahat ce a cumparat, niste publicatii ucise de pe vremea cand inca mergea lucrarea...
  • iulia1 iulia1
    Daca nu a putut prea ProFM-ul a luat niste site-uri. Si asa zicea Ghita ca vrea sa cumpere niste "publicaţii şi site-uri electronice".

Trimite un comentariu

sus