Skip to main content

Cosmin Silistraru, fostul producător al lui Rareş Bogdan, coordonator la ştirile TVR. Proiect de rebranding pentru Jurnalele postului public

 
Cosmin Silistraru
Cosmin Silistraru

Cosmin Silistraru

Publicitate

MUTARE. Cosmin Silistraru, până la sfârşitul anului trecut producător la Realitatea TV, vine, începând de astăzi, la Televiziunea Publică.

Cosmin Silistraru va fi coordonator editorial al ştirilor TVR. În această calitate, el se va subordona directorului de ştiri, Claudiu Lucaci şi producătorilor Oana Popescu (producător executiv) şi Dorin Muntean (producător delegat) şi va coordona toate jurnalele Televiziunii publice.

Ce va face Cosmin Silistraru:

Claudiu Lucaci, director de ştiri TVR, pentru Paginademedia.ro:

"Cosmin Silistraru va fi responsabil editorial şi va supraveghea activităţile de producţie ale direcţiei ştiri, astfel încât să poată furniza, în timp scurt, o evaluare şi apoi un proiect nou de rebranding.

El se va ocupa de concepţia stilistică a tuturor Jurnalelor TVR şi de refacerea fluxurilor de producţie editorială. Mai exact, să identifice şi să ofere soluţii pentru îmbunătăţirea formatelor, a conceptului editorial a tot ce înseamnă producţia de ştiri."

Cosmin Silistraru, spune Claudiu Lucaci, "are un proiect pe care trebuie să îl livreze într-o lună, dar care să îşi arate efectele în maximum şase luni, atât în ceea ce priveşte audienţa, cât şi calitatea producţiilor de ştiri."

"Suntem foarte mulţumiţi că am găsit un ziarist cu experienţă care să se alăture echipei ştirilor TVR şi sperăm că, în acest fel, vom oferi publicului TVR un motiv suplimentar să urmărească producţiile noastre", a mai spus Claudiu Lucaci pentru Paginademedia.ro.

Carte de vizită Cosmin Silistraru:

Cosmin Silistraru are o experienţă de aproape 20 de ani în televiziune. Până în urmă cu câteva luni, a fost producătorul emisiunii Jocuri de putere, prezentată de Rareş Bogdan.

1992 – 1996: Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării

1996 – 2012: Antena 1, Antena 3, GSP TV, News FM (reporter, editor, producător executiv, producător general Ştiri, producător general GSP TV, producător general News FM, producător general “În Premieră”)

- producător la Realitatea TV, în ultimii trei ani.

- doi ani producător “Jocuri de putere”, emisiune prezentată de Rareş Bogdan.

- Are blogul personal silistraru.wordpress.com

Premii: mai multe premii APTR cu echipa “Observatorului”, APTR pentru “Eclipsa de soare din 1999”, “Erasmus Euromedia Award” 2007, premiul APTR pentru talk-show 2013.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cioplea cioplea
    cel mai bun din ce scara de bloc?
  • teodora teodora
    Eu propun sa o puna pe tipa cu dosar de prostitutie sa prezinte stirile de la ora 19. Sa fie treaba treaba.
  • zenovius zenovius
    Ceea ce am scris nu a fost cu ura.!Este un fel de observatie pentru o eventuala indreptare. Ma uit mereu la dimineata de stiri pentru ca e un program cat de cat digerabil chiar daca de la un timp de o calitate indoielnica., iar uneori avem opinii comune. Insa mi se pare cam urat ca in timp ce alti colegi sun concediati, dvs sa laudati conducerea postului , mereu si degeaba. Eu ma ghidez dupa principiul: mai bine sa mananc cu demnitate o coaja de paine, decat sa mananc fripturi facand temenele!
  • neli neli
    Este cel mai bun producator de stiri din Romania. Oare din ce se poate face bici? Nu este cazul sa fiti ofticosi.
  • Horea Horea
    "... este ca este..."
    E clar!
  • chilotzea chilotzea
    chilotzea, tu esti?
  • Adi Adi
    Cosmin este un foarte bun producător. Părerea mea este că este peste ce aveți voi ”destui” în TVR.
  • Horea Horea
    @Dorin Chiotea

    Nu-i frumos sa ameninti domnule!
    Esti o persoana PUBLICA si ca atare trebuie sa suporti atat laudele cat si criticile (chiar daca ele, uneori, nu sunt justificate).
  • bahmu bahmu
    Ce ipocrit, a demisionat de la Realitatea in semn de solidaritate cu acei colegi multi disponibilizati...cind, de fapt, el avea de ceva vreme facute cartile cu TVR pentru a trece la televiziunea publica. Macar de ar creste audienta jurnalelor de stiri de la TVR, ca sa nu se cheltuiasca bani de pomana.
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    @Zenovius - Vad ca mori (si) de grija mea cam peste tot pe unde scrie cate ceva despre Realitatea TV. Iti remarc curajul si verticalitatea, ascunse dupa un nickname, ai personalitate, nu gluma! Stiu cine esti, dar te las sa traiesti asa, integrat in absolutul lasitatii. Succesuri!
  • geo geo
    Deci sa intelegem ca "proiectele manageriale" prin care au ajuns sefi la stiri in asta au constat: sa-l aduca pe unu (in cazul de fata Cosmin Silistraru) care sa le furnizeze "în timp scurt, o evaluare și apoi un proiect nou de rebranding" si "să identifice și să ofere soluții pentru îmbunătățirea formatelor, a conceptului editorial a tot ce înseamnă producția de știri”. TARE DE TOT!!!
    Asa da "manageri" si "proiecte de management"
    :))
  • zenovius zenovius
    Deci la Realitatea raman nulitatile precum : papitoiul R Bogdan, Hoandra-motanul incaltat, Lavinia Sandru-mahalagioaca traseista, Pacurita-fata lu' tata, Chiotea- insipidul si lingusitorul , Andra Miron- mereu sifonata si clanul Zeicescu-Popa (ultimii trei foarte narcisisti).
  • Livia Pila Livia Pila
    Numai de el mai era nevoie. Nu suntem destui in TVR? Cum a fost angajat acest individ si cum a ocupat un post de conducere? Ce concurs a dat? Sa ne explice numitul TANASE STELIAN ca tot e el acum in extazul mistic al Bobotezei.

Trimite un comentariu

sus