Skip to main content

Cum arată coperta Charlie Hebdo pentru primul număr după atentat. Publicaţia apare mâine în 3 milioane de exemplare

 
Screen Shot 2015-01-13 at 9.43.45 AM
Screen Shot 2015-01-13 at 9.43.45 AM

Screen Shot 2015-01-13 at 9.43.45 AMReprezentanţii publicaţiei Charlie Hebdo au dezvăluit aseară cum va arăta primul număr al săptămânalului de satiră după atacul terorist de săptămâna trecută care a decimat echipa redacţională.

Publicitate

Pe coperta ziarului este înfăţişat profetul Mahomed, care ţine în mână o hârtie cu cel mai puternic mesaj proclamat după atentat "Je suis Charlie", alături de de textul: "Tout est pardonne" (totul este iertat), potrivit cotidianului Liberation.

Charlie Hebdo va apărea, ca de obicei, mâine la chioşcuri. Această ediţie, cu numărul 1178, va fi tipărită în 3 milioane de exemplare, în condiţiile în care săptămânalul avea în mod obişnuit un tiraj de 60.000 de copii, potrivit ziarului francez Liberation. Ediţia de mâine a săptămânalului de satiră va fi tipărită în 16 limbi.

Toate încasările pentru primul milion de exemplare vor merge la Charlie Habdo, reţeaua de distribuţie acceptând să lucreze gratuit, potrivit agenţiei AFP.

Potrivit avocatului publicaţiei satirice, viitorul număr va conţine caricaturi cu Profetul Mahomed şi va fi editat în 16 limbi, mai scrie agenţia de presă franceză.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus