Skip to main content

De la Realitatea, la B1 TV. Mura Frînculescu este producătoarea emisiunii lui Cătălin Striblea

 

mura-frinculescu1
Emisiunea Ultimul cuvânt, moderată de Cătălin Striblea, este produsă pe Mura Frînculescu, fost director executiv la Realitatea TV.

Publicitate

Frînculescu a fost, până de curând, la Realitatea TV, post la care a ocupat mai multe funcții, printre care și cea de director executiv. Ea a reprezentat postul de știri și în ședințele Consiliului Național al Audiovizualului.

Mura Frînculescu a fost numită director executiv la Realitatea TV, post aflat în insolvență, în august 2012, într-o perioadă în care între angajați și administratorul special al postului erau tensiuni puternice, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Anterior, Mura Frînculescu a fost angajată în dvizia de radio și TV a Adevărul Holding, condusă la vremea aceea de Alexandru Sassu, fost președinte al TVR.

Mursa Frînculescu a coordonat postul TVR 3 încă de la înființarea acestuia, în anul 2008.  Până atunci, ea a fost consilier al preşedintelui TVR, Alexandru Sassu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • o olteanca mizerabila, cu un trecut de trotuarista, plina de cosuri pe fata..de la atata ,,abstinenta"...agenta sri, lustruitoare de pantofi oribila...
  • daaa, o imbarligacioasa cu spate cat pentru o companbie intreaga, cu figuri in cap cat cuprinde din pacate pt cei din jurul ei pe degeaba
  • A gasit un nou loc in care sa culeaga bani fara sa faca nimic, la fel cum a facut si la Adevarul si peste tot pe unde a mai fost.

Trimite un comentariu