Skip to main content

Diva şi Universal Channel au ieşit din reţeaua RCS chiar în noaptea de revelion

 
Diva-Universal-3D-Logo-Whit
Diva-Universal-3D-Logo-Whit

Diva-Universal-3D-Logo-Whit

Publicitate

RCS&RDS a scos din grilele sale, de cablu şi satelit, televiziunile americane Universal Channel şi Diva, în noaptea de Revelion, scrie Mediafax.

Universal Channel şi Diva au fost scoase atât din grilele de cablu ale RCS&RDS, cât şi de pe platforma digitală (DTH) Digi a RCS&RDS, potrivit unor comentarii postate de abonaţi nemulţumiţi ai RCS&RDS pe pagina de Facebook a companiei de telecomunicaţii.

RCS&RDS a scos din grilă aceste televiziuni fără a avea aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru modificarea grilei de programe, aşa cum impune Legea audiovizualului.

În momentul difuzării acestei ştiri, pe cele două poziţii din grilele RCS&RDS pe care erau retransmise Universal Channel şi Diva apare mira.

Contactaţi joi de agenţia, reprezentanţii companiei americane Universal Networks International, care deţine televiziunile Universal Channel şi Diva, au declarat: "Contractul de distribuţie dintre Universal Networks International şi RCS&RDS pentru televiziunile Univesal Channel şi Diva a expirat şi, în pofida discuţiilor de reînnoire a distribuţie, nu s-a ajuns la o înţelegere. Ca urmare, RCS&RDS a decis să scoată televiziunile din grila sa începând cu 31 decembrie. Ne pare rău că abonaţii RCS&RDS vor fi afectaţi de această situaţie".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eugen Eugen
    Doua canale cu filme si seriale de umplutura... se poate si fara ele. Mai ales cand au marit pretul pe abonat. Nici Orange TV nu le are, nu le-a avut niciodata... stiau ei ce stiau
  • Fofo Fofo
    Bine punctat insa tocmai ai scos in evidenta ca altii baga posturi pe cand RDS le scoate.
  • Fofo Fofo
    Traisca incompetenta !!!! Numai in romania poate ajunge lider de piata.
  • Seceta Razvan Seceta Razvan
    Postul Universal Channel este unul dintre preferatele mele.Respect si nemultumirea celor care sunt privati de postul Diva.Scoateti alte posturi care sunt de umplutura in grila Digi si reintroduceti Universal.Riscati sa pierdeti abonati...Liga 1 o tergiversati, drepturile pentru Liga Campionilor le-ati pierdut,Formula 1 de asemenea.Nu renuntati la o comoara care o aveti pentru cativa banuti.Va multumesc
  • milady milady
    cum nu stiu nici eu barbati care se uita la look tv, dar, posibil sa nu cunosc nici eu barbati...relevanti pentru sondaj :)
    subiectivism :)
  • milady milady
    poate nu a mers sondajul tau pt ca nu cunosti femei :)
  • miclos miclos
    Sa nu credeti ca numai ei au scos din grila de programe ,ci si idiotii de la akta au scos programele eurosport 1 si 2 de pe digital.Am face bine ca toti nemultumiti sa faca sesizari catre cna sa nu li se mai dea licente . Va rog un comentariu .
  • Cristi Cristi
    Poate ca Digi, urmarind audientele, au analizat "return of investment" si si-au dat seama ca mai mult pierd daca le pastreaza.
    De exemplu, eu personal nu cunosc pe nimeni care sa se mai uite la Diva. A fost un mic val la inceput, apoi...
  • geo geo
    Eu am auzit ca vor prelua si ei postu cu semineul care arde in imagine si sunet HD...ca sa aiba la ce privi postacii de serviciu ai altor cablisti.
  • Adi Adi
    Nu mai exista dar eu vad acum Dolce sport 1,2,3 si 4 ! Si Dolce info. Si mai e si Dolcesport.ro ! Daca nu te pricepi nu te mai da cunoscatoare de branduri !
  • Dorina Dorina
    Pai si cei care urmareau serialele de pe Diva ce fac ?
  • Dorina Dorina
    In momentul de fata sunt cam cei mai slabi de pe piata si sunt si cei mai scumpi. Au investit mult in promovare. In rest nimic.
  • Andrei Andrei
    Vor fi inlocuite cu Digi Diva si Digi Universal Channel.
  • Sergiu Sergiu
    Da ... numai ca propriul canal de filme este contra cost. Universal era inclus in pachet. Acum ce vor face trasnmit ei pe DigiFilm si ce era Diva si Universal ?
  • Sergiu Sergiu
    Pai si la UPC de ce este in continuare? Sau lor nu le-a cerut. Eu unul nu as crede 'zvonurile'.

Trimite un comentariu

sus