Skip to main content

Diva Universal, înapoi în grila RCS

 
rcs rds
rcs rds

rcs rds

Publicitate

Postul Diva Universal a reintrat de astăzi în reţeaua RCS&RDS, au declarat pentru paginademedia.ro abonaţi ai companiei de cablu. În plus, mai multe mesaje au fost postate în acest sens pe pagina de Facebook a companiei.

RCS a scos din grila sa de programe posturile Diva şi Universal Channel începând cu 1 ianuarie 2015 (detalii, AICI).

RCS&RDS scosese din grilă aceste televiziuni fără a avea aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru modificarea grilei de programe, aşa cum impune Legea audiovizualului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Loco Loco
    Varog sa ajunga comentariul meu la responsabilii de programe la diva. Vreau sa va întreb daca părerea noastra contează, sau trebuie sa suportăm ce programe ne dati ? Eu trebuie sa ma uit la ceas sa nu dau peste scarbosul de film fetele gilmore , care nu ne Place deloc. Daca parerea noastra nu conteaza nici voi nu veti avea nici o valoare pentru noi.Va desfiintez.
  • Lala Lala
    Scârbă totala. Fetele gilmore iacs!!!!!!Nu se uita nimeni.
  • Luna Luna
    De ce ne băgați pe gât filme si spuneti ca părerea noastra contează? Fetele gilmore este cel mai urat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu-l mai difuzate.V-am trimis 100 mesaje la fel ,va mai trimit 10000000000.
  • Gru Gru
    Singura chestie nasoala la RCS-RDS e ca au doar SuperOne in grila, UPC are vreo 6 canale pt. adulti, iar Telekom vreo 8...In rest, e ok.
  • Amerykanu Amerykanu
    Toata lumea sare de cur in sus ca Rds-ul nu fae, nu drege, fata de UPC sau Telekom. Pretenasilor, in primul rand Telekom si UPC mai au mult de mancat sa ajunga Rds-ul, odata din cauza pretului piperat si doi, din cauza serviciilor oferite. Am abonament de 60lei pe luna (cablu/net 100mbs/tel fix). Internet de viteza la pret mic fata de concurenta. Minute si tarife foarte mici la telefonia fixa, poi asta-i pomana curata.
  • Luca Luca
    Una peste alta, fie vorba intre noi, dupa ce si-au pus mai mult de jumatate de abonati in cap cu mizeriile pe care le-au facut in ultimele luni, ce mai spera rds-ul sa castige daca baga un post pe care l-au scos?
    Deja ne-am facut o impresie clara despre politicile lor si asteptam cu nerabdare finalul contractului
  • ionut ionut
    Daca e sa privim obiectiv RCS & RDS are la momentul asta cea mai buna oferta de cablu din Romania, raportat la calitate-pret. Apreciez in mod deosebit modul occidental in care a inteles sa isi atraga clientii prin introducerea unor canale proprii. Au un foarte bun post de stiri, Digi24, au posturile de sport, si ele quality. canalele de documentare sunt tare bune, ce vezi acolo e extrem de util si bine facut. In ultima vreme Digi Film bate HBO la capitolul premiere. RCS este singura companie care investeste in produse proprii, va rog sa imi spuneti ce alte retele de cablu din Romania mai au asta in oferta. Nu mai vorbesc de pret, care nu are concurenta. Iar miscarile astea de programe din grile sunt normale, cred, pentru cel mai mare operator de cablu din Romania. Banuiesc ca e vorba de negocieri serioase...Una peste alta indiferent daca va fi DIVA sau nu, daca va fi Liga sau nu, eu sunt abonat la RCS in primul rand pentru canalele Digi, pe care le am free
  • geo geo
    Nu stiu cum se face dar concurenta nu aduna prea multi abonati de pe urma Digi, pentru ca grila Digi este chiar una bună, la tarifele pe care le percepe. La 29 lei un abonat are peste 100 de canale, din care numai 12 sunt ale companiei, plus 20 de canale HD. Ofera UPCul ori Telekomul ceva comparabil la pretul asta? Ce au ceilalti si nu are RCS@RDS …poate posturile Discovery si alte programe cu audienta limitata…nu are Formula 1, dar aceasta poate fi vazuta pe RTLul aflat in pachetul de baza DigiCablu…dar ce are RCS@RDSul si nu au ceilalti…f multe transmisiuni din numeroase competitii interne si internationale. Lumea nu a murit fara Formula 1 nu va muri fara CLeague ori UCLeague.
  • Martino Martino
    Asta o consideri tu o lovitura? :))))) RDS-ul pierde teren constant in fata concurentei de 1-2 ani, in principal din cauza grilei de programe care se subtiaza vizibil
  • dariu dariu
    mare lovitura cu liga 1 :)) mare de tot! nu mai puteam trai fara liga1. doamne, toti retardatii pe aici!
  • mih mih
    RDS≠UPC
  • Cristi Cristi
    Universal Channel difuzeaza niste seriale foarte dragute : Psych, Monk, Castle, 2 Barbati si Jumatate ... chiar crezi ca nu se uita nimeni ??? Eu unul ma uitam pentru ca era reconfortant ....
  • Titi Titi
    Esti chiar asa sigur ca va fi la liber!!?
  • geo geo
    Ce imi place de voi, daca iese din grila un program ori doua, imediat reziliati contractul si sunati la altii sa va bage firul in casa. Nu-i nici o paguba, cred ca RCS este coada mai mare la racordari decit la debransari, asta dupa ce au dat lovitura cu Liga 1 gratis, pina in 2019.
  • Florin Florin
    Universal Channel unde nu se uita nici dracu. De Discovery nu ai putut sa spui.

Trimite un comentariu

sus