Skip to main content

După insolvenţă, Bingo România a intrat în faliment

 
bingo
bingo

bingo

Publicitate

De la insolvenţă, la faliment. Advanced Bingo System, societatea care a organizat Bingo România, concurs difuzat la Acasă TV şi apoi la Kanal D, a intrat în faliment şi urmează să fie dizolvată, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucureşti, din data de 22 ianuarie.

Societatea a intrat în insolvenţă la data de 26 mai 2014 (detalii, AICI). Cu puţin timp înainte să intre în insolvenţă, emisiunea Bingo România fusese oprită de la difuzare de pe Kanal D.

Într-o situaţie similară se află şi Phoenix Games SRL, compania care a organizat Superbingo Metropolis la Antena 1 până în 2012. După intrarea în insolvenţă şi scoaterea emisiunii de pe post, acţionarii societăţii au făcut o nouă firmă şi au revenit la Antena 1 cu aceeaşi emisiune (detalii, AICI).

Ce spune decizia Tribunalului Bucureşti, în privinţa Advanced Bingo System: 

„Dispune intrarea în faliment din procedura simplificată. Pe cale de consecinţă, dispune dizolvarea acestuia. În temeiul art. 107 alin 2, ridică dreptul de administrare al debitorului. În temeiul art. 35 şi 44 din legea 85/2006 privind procedura insolvenţei : Stabileşte termen de maxim 5 zile de la data notificării deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor/prin administratorul statutar şi asociatul SHAUL SCHNEIDER ŞI KARABAKOV DIMCHE, către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate până la prezentei. Dispune în sarcina debitorului prin administratorul SHAUL SCHNEIDER ŞI KARABAKOV DIMCHE, întocmirea şi predarea către lichidatorul judiciar, în termen de maxim 5 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzând numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora, cu indicarea celor născute după data introducerii cererii de deschidere a procedurii.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus