Skip to main content

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici debutează în februarie, la Pro TV

 
Cabral Ibacka si Mihai Bobonete, gazdele show-ului
Cabral Ibacka si Mihai Bobonete, gazdele show-ului

Cabral Ibacka si Mihai Bobonete, gazdele show-ului

Publicitate

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de-aici va debuta la Pro TV în luna februarie. Show-ul, care se va desfăşura în Africa de Sud, va implica 12 vedete, ce vor trece printr-o serie de probe extreme.

Timp de 21 de zile, cele 12 vedete îşi vor schimba reşedinţa şi vor locui într-o tabără în junglă, departe de civilizaţie. În această perioadă, zilnic, Pro TV va transmite live, în prime-time, aventurile, prieteniile, neînţelegerile, alianţele, reacţiile participanţilor, direct din Africa de Sud.

Tabăra în care vor sta cei 12 este complet izolată, iar participanţii nu vor afla nimic din ce se întâmplă în afara ei, nu vor avea acces la telefoane, internet sau orice ţine de stilul lor de viaţă cotidian.

Imediat ce au ajuns în tabăra din junglă, parcursul celor 12 celebrităţi va fi hotărât numai de publicul de acasă, din România. Publicul va fi cel care decide, prin vot zilnic, cine trece prin probele zilei, cine iese din competiţie şi cine va fi câştigătorul primului sezon al Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    nu sunt de acord cu tine. antena e si ea peste tot. problema este ca produsul este sub cel al protv de cele mai multe ori, iar reclama e categoric mult sub cea de pe protv. muta unele promo-uri de la antena la national tv si nu se va simti asa o mare diferenta.
  • Florin Florin
    qwerty Las fierbinti este facut de oameni care merg pe la festivaluri pe afara si sunt premiati. este genul de umor care creeaza reactii polarizante, dar categoric prost nu este.
  • qwerty qwerty
    las fierbinti este o mizerie la fel de mare.
  • alex alex
    Un lucru nu intelege antena 1 in razboiul cu protv . Felul in care isi promoveaza marfa . Pro-ul daca da un film sau o emisiune pai are grija sa si-l promoveze pe toata reteaua lor de pagini de facebook , la tv , bannere pe toate site-urile lor +altele . Antena nu prea face lucrul asta . Promovarea sta la baza , ca sunt alte chestii de ordin tehnic gen imagine , sunet asta e strict problema celor din Intact care inca nu inteleg ca suntem in 2015 si fara macar 16:9 ( nu mai vorbim de HD ca e de domeniul sf-ului ) nu fac nici o treaba .
  • Florin Florin
    qwerty : care sunt mizeriile de la Protv? :)) mergi la Antena pentru Mireasa pentru fiul meu, Acces direct si Un show pacatos. Protv are o singura emisiune care intra in categoria asta : La maruta, dar daca compari ce se intampla la el cu ce se intampla la Acces direct zau ca nu mai arata asa rau.
  • qwerty qwerty
    ProTV da lovitura cu orice mizerie, sunt convins ca si emisiunea asta va fi in varful topului audientelor. au ratat-o pe Tonciu, pentru ca a luat-o A1 la Burlacita, dar gasesc alte pitipoance pe care sa le puna sa se dezbrace pe acolo, pentru ca e prea cald cu hainele pe ele.
  • Dan Dan
    Nu stiu ce are toata lumea cu "vedetele de mana a treia" xD exact acelasi tip de perosnaje participa si la variantele internationale ale acestui show. De fapt, numai oameni intrati intr-un con de umbra se încumetă sa participe la emisiuni de genul cu vedete: Splash, Celebrity Masterchef, Poftiti pe la noi, etc. Ce om "pe val" credeti ca ar accepta sa piarda o luna de concerte/emisiuni/alte proiecte pentru un show pe bani putini in care s-ar râde de ei pentru divertisment? Ati vrea sa ii vedeti pe Smiley si Loredana pipăind șobolani sau pe, nu stiu, Maia Morgenstern inotand prin mâzgă, crocodili si tipari? :))) Si in Marea Britanie participa in general tot pseudovedete si show-ul are succes. Daca se fac probe interesante si se aleg personajele potrivite, pro-ul va da lovitura din nou!
  • geo geo
    Care sunt ”vedetele”...asa ca sa le stim si noi...artisti de mina a doua sau a treia care nu au mai prins contracte ori nu i-a mai chemat nimeni la concerte, pentru ca nu mai vind?
  • milu milu
    Amuzanti postacii :) http://www.paginademedia.ro/2013/02/antena-1-da-in-judecata-paginademedia-ro/
  • Alin Alin
    Va rog sa-mi spuneti daca sunteti arondati trustului Intact. De ce va intreb? Am senzatia ca puneti in general audiente cand pica bine Antenelor sau cand nu mai aveti de face. De cand citesc pe acest site am impresia ca Acces direct il zdobeste pe Maruta de fiecare data. Dar din curiozitate am mai citit si alte site-uri in care nu rezulta acest lucru: pe site-ul radardemedia. Apoi tolerati un utilizator (sau face parte din echipa?) care face promo trustului intact : mile. De aceea va rog sa-mi spuneti daca sunteti sponsorizati de trustul Intact si sa va asumati acest lucru. Va Multumesc!

Trimite un comentariu

sus