Skip to main content

Jurnalistul Cosmin Stan, la departamentul de ştiri al postului regional MDI

 
Cosmin-Stan-small
Cosmin-Stan-small

Cosmin-Stan-small

Publicitate

Jurnalistul Cosmin Stan, ex Prima TV, este noul coordonator al departamentului de ştiri al postului regional de televiziune MDI. El se ocupă de construcţia departamentului şi a jurnalului de ştiri al canalului regional.

“Acum suntem în plin proces de consolidare a redacţiei de ştiri şi a jurnalului. Se construieşte redacţia, împreună cu oamenii de aici”, a declarat Cosmin Stan pentru Paginademedia.ro. “Selecţia este foarte riguroasă, iar echipa nu este completă. Încă avem de găsit reporteri în zone precum Giurgiu, Călăraşi, Teleorman şi Ialomiţa”, a adăugat el.

Cosmin Stan coordonează departamentul, dar nu apare pe post ca prezentator. “Acum mă concentrez pe acest aspect al organizării redacţiei, dar nu exclud o reapariţie”, a spus jurnalistul.

MDI este o televiziune regională cu sediul în Târgovişte, deţinută de Dan Miculescu, om de afaceri cu businessuri în domeniul procesării cărnii. Postul a fost relansat la sfârşitul anului trecut, printr-o investiţie de un milion de euro şi având consultanţi oameni care au lucrat în Pro TV (precum Catinca Marinescu), după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Acoperirea postului cuprinde judetele Dambovita, Arges, Giurgiu si Teleorman, in toate retelele de cablu, iar in judetele Prahova, Calarasi, Ilfov, Ialomita si Bucuresti prin retelele UPC digital si Akta.

Pe lângă proiectul MDI, Cosmin Stan se ocupă de site-ul newsair.ro. “Sunt ştiri din aviaţia comercială. Este un site pe care l-am lansat acum doi ani.” Totodată, lucrează proiecte ca freelancer pentru media internaţională, printre beneficiarii fiind CNN, Channel 5 şi Google.

Cosmin Stan a prezentat jurnalul Focus 18 de la Prima TV, până în luna martie a anului trecut. Jurnalistul de află în proces cu postul de televiziune deţinut de Cristian Burci, contestând în instanţă decizia de concediere, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Este prezent si in jud Calarasi in proportie de 70-75% , pe langa UPC Digital care aopera doar municipiul Calarasi ,mai este prezent la un operator cu sediul in Oltenita care acopera jumatate din judet + o parte din jud Giurgiu

Trimite un comentariu

sus