Skip to main content

PRO TV are un nou director de programe. Stella Litou, de la Nova TV Bulgaria, va fi responsabilă de implementarea grilei de programe în 2015

 
Stella Litou
Stella Litou

Stella LitouÎncepând din ianuarie 2015, Stella Litou este noul Director Programe PRO TV. Înainte de a se alătura echipei din România, Stella Litou a ocupat poziţia de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia, Bulgaria.

Publicitate

La Pro TV, ea va fi responsabilă de implementarea grilei de programe în 2015.

CONTEXT. Stella Litoiu vine la conducerea programelor difuzate de Pro TV, după ce în vara anului trecut Dr. Wolfgang Höfer, din Austria, a fost numit în funcţia de director de programe, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Aceste schimbări au început să aibă loc după plecarea Ancăi Budinschi, care a decis să se retragă din motive personale. Paginademedia.ro a anunţat încă de la începutul lunii mai plecareaAncăi Budinschi de la şefia programelor Pro TV. (detalii AICI)

Despre noul director de programe al Pro TV

"Stella este un profesionist cu peste 18 ani de experienţă în programare şi producţie media, fiind o cunoscătoare a specificului şi caracteristicilor din zona balcanică", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

În funcţia de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Bulgaria, Stella a avut responsabilităţi precum dezvoltarea strategiei de programare TV şi digital, planificarea şi strategia anuală, dezvoltarea planului de afaceri şi a structurii de business relevantă pentru strategia grupului.

  • Timp de doi ani a fost Director de Programe la Alpha TV Grecia, parte a grupului RTL şi alţi doi ani Development Producer Alpha TV.
  • Stella a condus numeroase proiecte în domenii variate, de la On Air Promotions şi Research and Development, la producţia de programe zilnice.
  • Anterior, a fost Head of Programming la SKAI Television în Grecia (2009-2010), Development and Co-productions Executive la SKAI Television (2007-2009), Co-productions and Acquisitions Executive la ERT S.A. Television, parte a Hellenic Broadcasting Corporation (2006-2007), Head of Development and Acquisitions la Great British Films Group UK (2002-2006).
  • De asemenea, Stella a făcut parte în calitate de expert din juriul unor festivaluri de prestigiu, precum Digital Film Festival din Paris sau Northern Lights Film Festival din Newcastle, UK.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV:

“Îi urez bun venit în echipa PRO TV noii noastre colege, Stella Litou. (...) Experienţa şi expertiza ei vor veni în sprijinul misiunii şi îndeplinirii obiectivelor PRO TV, iar împreună cu aportul său vom inova încă o dată modul în care românii se uită la televizor.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius.

Stella Litou:

“Este o mare provocare să mă alătur televiziunii numărul 1 din România şi să îmi aduc contribuţia în consolidarea acestui brand puternic, cu fiecare nou sezon. Un portofoliu excelent de programe – formate de top existente, alături de formate noi inovatoare reprezintă o bază puternică pentru construirea succesului viitor. Să începem treaba şi să demonstrăm că inovaţia este o misiune în derulare!”, a spus Stella Litou.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Intrarea Chefalului Intrarea Chefalului
    „cum beam noi la Keoke in 97″...Tare asta! :) Si foarte corecta! :))
  • Cristi Cristi
    Are acelasi avantaj ca si lituanianul - nu face parte din nici o gasca locala. Poate lua decizii pur rationale, nu pe criterii gen "cum beam noi la Keoke in 97".
  • iulia1 iulia1
    mile.2005,
    Mai taci din gura. Lasa-l naibii pe Vioiculescu. Nu-l mai sluji atat. Cand Antena 1 o sa ajunga la nivelul Pro Tv atunci sa vorbesti.
  • iulia1 iulia1
    Chiar ce s-a intamplat cu Dr. Wolfgang Höfer ?
  • Expertul, Expertul,
    A aparut primul promo la Romanii au talent sezonul 5, iar in grila vor intra si 4 noi reality show-uri http://suntcelebru.protv.ro/video
  • cris cris
    Alta care se crede mai buna ca romanii ca si cehii de la vocea romaniei, cum au plecat aia, cum a crescut audienta la voce. Of, ce tara de fraieri suntem ca mereu trebuie sa vina cate un strain sa ne conduca
  • Expertul, Expertul,
    Doar primele episoade ale serialului turcesc vor fi difuzate pe ProTV. apoi se muta pe Acasa.
  • Expertul, Expertul,
    ProTV pregateste pentru primavara lui 2015, reality show-ul The Farm, care a doborat recorduri de audienta in tarile in care a fost difuzat.
  • qwerty qwerty
    ea a venit cu ideea creata de a difuza telenovele turcesti in prime-time?
  • alex alex
    O mica intrebare .
    Ce s-a intamplat cu acel austriac , nu era si el director de programe ?

Trimite un comentariu

sus