Skip to main content

Realitatea Plus, deţinută de Cozmin Guşă, a început să emită cu o zi înainte să-i expire licenţa

 
realitatea plus romania_foto HD Satelit
realitatea plus romania_foto HD Satelit

Sursa foto: HD Satelit
Sursa foto: HD Satelit

Publicitate

Postul Realitatea Plus, deţinut de Geopol Internaţional (în care acţionari sunt cu părţi egale Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru) a început să emită vineri seara, potrivit HD Satelit.

Televiziunea a începută să emită cu o zi înainte ca licenţa să-i expire.

Este aceeasi frecventa prin care emit şi Realitatea TV şi Money Channel. Programele sunt diferite faţă de cele difuzate de Realitatea TV, mai menţionează sursa citată. Postul difuza diverse ştiri, inclusiv internaţionale, fără crainic ( cu voice-over ).

Realitatea Plus a primit licenţă audiovizuală prin satelit la data de 17 ianuarie 2013, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Realitatea plus a fost prezentat drept un post cu un program tematic cu ştiri şi informaţii, cu difuzare naţională şi internaţională în principal în Balcanii de vest şi Republica Moldova. Programul anunţat era limba engleză, iar pe crawl erau informţii traduse în limba ţării în care este difuzat postul.

Întrucât postul nu a fost lansat într-un an de la primirea licenţei, compania Geopol Internaţional a mai obţinut două amânări de câte şase luni, lucru permis de Legea audiovizualului.

Sâmbătă, 17 ianuarie, urma să expire cea de-a doua amânare a lansării postului TV, astfel că licenţa Realitatea Plus ar fi fost retrasă de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    E doar o televiziune de backup.
  • Viorel Gita Viorel Gita
    Mai intai ar trebui sa-si plateasca datoriile si dupa asta sa faca o alta televiziune, asa ar fi moral. La noi nu prea tine treaba asta.
  • qeweqdwqw qeweqdwqw
    in anul 2015, lansare de televiziune in format 4:3.... vai de mama noastra :|
  • marius marius
    Ei n au bani de salarii si deschid televiziune:)))
  • mariana mariana
    @Tavy Cred ca ai vazut asta cu procentele, .....la concurenta. Adica pe reporter virtual. Daca ai fi citit mai cu atentie, ti-ai fi dat seama ca au scris corect. In cazul de fata, nu te supara, dar, TU pari sa fii PROFESIONIST!!!
  • Tavy Tavy
    la ei pe pagina de net erau trei actionari, doi cu cate 50% si o tipa cu 1%.
    asadar, actionariat 101%:))
    profesionisti!! :-D
  • Ionut Ionut
    Într-adevăr a apărut pe satelit, însă din ce se vede este preluare realitatea!

Trimite un comentariu

sus