Skip to main content

REVIZIE. Pro TV, Pro Cinema şi Acasă au dat mira aseară, de la miezul nopţii până dimineaţă.

 
Screen Shot 2014-01-21 at 9.42.09 AM
Screen Shot 2014-01-21 at 9.42.09 AM

Screen Shot 2014-01-21 at 9.42.09 AM

Publicitate

Programul Pro TV s-a întrerupt brusc aseară, la ora 00.30. După genericul filmului a intrat direct mira, cu Revizie tehnică.

În revizie tehnică au fost azi noapte şi alte canale ale CME: Acasă TV şi Pro Cinema. Revizia tehnică a durat până dimineaţă. În programele TV, revizia era anunţată începând cu ora 00.45. Revizia a durat până dimineaţa, la şase.

Înaintea intrării în revizie, cu serialul Spion de sacrificiu, audienţa Pro TV era de aproape 300.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban. De la ora 0.30, staţia apare cu rating zero.

Posturile Pro TV au trecut printr-o revizie tehnică şi la începutul anului trecut, pe 21 ianuarie. Anul trecut însă, revizia a început o oră mai târziu, la 1.30, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Nene, ala are sarcina se scirbiciu de la Camelia Voiculescu sa posteze mult, prost si fara rost...asa cum o face si Expertul...Astora nu ai ce sa le faci...
  • cucu cucu
    intrebarea este asa: daca antenele intrerup emisia audienta o sa fie tot zero?
  • ev ev
    mai oameni buni, dacă nu-i mai răspunde nimeni acelui băiat (mile) se plictisește și se întoarce la scoală.
  • Florin Florin
    Mile si am comentat eu ceva cand te si bucurat ieri. Dar azi cu revizie tehnica si cu diferenta aia ar fi trebuit sa te bucuri controlat asa mai pentru tine.

    Cel mai interesant mi se pare ca la articolele legate de Puterea destinului se bucura antenistii desi Antena e pe 3 pe national si pe 2 pe urban. Faceti va fani sau postaci Kanal D sa va bucurati si voi mai des.
  • dragos dragos
    Vad ca se tot bat postacii in postari pe-aici, dar nici unii, nici altii nu inteleg ca daca si celelalte televiziuni (in afara de Pro si Antena) ar veni cu programe precum cele 2, doar telespectatorii au de castigat. E foarte bine ca cele 2 sunt apropiate ca audienta...doar asa vedem show-uri precum Vocea sau X-Factor. Daca doar una dintre televiziuni ar domina piata, credeti-ma ca nici show-uri nu o sa mai vedem ca acum. Era mai bine inainte doar cu Surprizele? Eu vreau sa traiesc si ziua cand nu o sa mai vad deloc emisiuni gen "La Maruta", Acces Direct", "Un show pacatos" sau "Wowbiz". As vrea de asemenea sa traiesc momentul cand nu vor mai exista televiziuni precum Antena Stars, Antena 3, B1 sau Romania TV.
  • Elga Elga
    O sa postati si rating-urile emisiunilor tabloid ?
  • Florin Florin
    @ mile : te lauzi ca antena a batut protv pe toata ziua cu revizie tehnica de 5 ore. :)) esti o figura mare cat expertul, doar ca el mai are dreptate din cand in cand.
  • antena antena
    Pro TV bate Antena chiar si cand baga mira.
  • iulia1 iulia1
    mile.2005
    Mai traiesti ? Sau a fost macel ca in Franta ?
  • geo geo
    Audienta aproape zero inseamna citeva mii de romani carora le place mai mult mira de la Pro tv decit programele de la Antena 1 et comp...
  • Alin Alin
    Cred ca antenele vor intra in revizie permanenta. Antena 1 o sa fie prima. Cred ca Voiculescu se va gandi mai mult la cum sa nu mai intre inca o data, de cat la ce rating sa mai faca. Antenele lui nu au castigant nici un razboi, nici comercial nici politic. Poate doar din cand in cand cate o batalie.
    PS. Mile sper sa nu crapi ! Avem nevoie de tine, ca sa echilibrezi balanta :)
  • iulia1 iulia1
    mile.2005
    Ce treaba au serialele cu revizia tehnica ? Sau iti faci norma de postari ? Apropo cum sta Gadea cu pulsul ?
  • Daniel Daniel
    Daca tot ati facut o stire dintr-o revizie tehnica macar puneti si audientele.
  • petru petru
    asa...si care e stirea aici? S-a intrerupt apa calda?:)
  • eu eu
    Ce audienta au avut ?! :)))

Trimite un comentariu

sus