Skip to main content

VIDEO - SpotON. BRD, o nouă campanie de comunicare despre valorile locale. Red Bull se ţine de glume

 
gica hagi_brd
gica hagi_brd

gica hagi_brd

Publicitate

Cu ce reclame a început anul nou? BRD a lansat o nouă campanie de imagine despre oameni şi pasiuni. Red Bull se ţine, ca de obicei, de glume în trei spoturi noi, iar Carrefour are un nou clip în care CopyStore încearcă să-i copieze.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutăţile publicitare din primele zile ale anului 2015. Rubrica Paginademedia - SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • BRD, o nouă platformă de comunicare. Fără Ilie Năstase şi Nadia Comăneci, dar cu Gică Hagi şi alte feţe noi: Sorina Grindeanu, campioană Wushu, Ionuţ Budişteanu - câştigătorul celui mai prestigios concurs de ştiinţă din lume pentru tineri, Crina Coco Popescu, alpinistă, Marius Manole, actor şi Gheorghe Moşion, maratonist de 81 de ani. Campania este semnată de agenţia Leo Burnett Group. Potrivit reprezentanţilor agenţiei, BRD are în continuare contract cu Nadia Comăneci şi Gheorghe Hagi, aceştia urmând să apară în comunicarea brandului pe viitor.
  • Carrefour are un nou spot în care „vedetă” este CopyStore, magazinul care tot încearcă să le copieze ofertele.
  • Mogâldeţele Orange fac un ultim dans. În clipul lansat recent la TV sunt derulate mai multe dansuri trimis de telespectatori din toată ţara.
  • Red Bull are trei reclame noi cu un umor cam cinic. Într-unul dintre acestea, doi urşi caută soluţii pentru a prinde doi oameni urcaţi în copac. RedBull este cel care le dă ideea „salvatoare”. Într-un alt clip, o zebră fashionistă apelează la aceeaşi băutură pentru a reuşi să înfrunte un crocodil. De ce? Pentru a-şi face o poşetă.

În continuare, spoturile obţinute cu susţinerea AlfaCont:

BRD

Carrefour

Orange

RedBull

RedBull

RedBull

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus