Skip to main content

Vlad Craioveanu şi-a dat demisia de la postul Vibe FM

 
Vlad Craioveanu
Vlad Craioveanu

Vlad Craioveanu

Publicitate

Realizatorul Vlad Craioveanu, realizatorul matinalului de la postul de radio Vibe FM şi-a dat demisia din grupul Lagardere, care deţine licenţa staţiei. El va mai realiza matinalul timp de o săptămână.

Contactat de Paginademedia.ro, Vlad Craioveanu a confirmat demisia.

"Am primit o ofertă foarte bună. Colaborarea cu grupul Lagardere a fost extraordinară până în acest moment. Sunt nişte profesionişti desăvârşiţi şi, până la urmă, plec dându-ne mâna", a spus realizatorul.

Vlad Craioveanu, pentru Paginademedia.ro:

"Vibe FM se va reprofila într-un post de tipul Magic FM, din câte am înţeles, şi probabil că nici ascultătorii mei nu mă vedeau în postura de a prezenta un astfel de matinal. Poate când o să mai îmbătrânesc puţin.

Eu am aflat de reorientarea postului de pe Paginademedia.ro, după ce mi-am dat demisia.

"Voi mai realiza matinalul în această săptămână", a adăuta Craioveanu.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Craioveanu va fi realizator la postul de radio Activ FM. Realizatorul nu a comentat această informaţie.

Vlad Craioveanu a venit în grupul Lagardere după ce a plecat de la Radio Guerrilla, în primăvara anului 2013, după cum Paginademedia.ro a scris aici şi a prezentat matinalul postului Radio 21.

Un an mai târziu, după venirea lui Mihai Găinuşă la Radio 21, Craioveanu a trecut la microfonul matinalului Vibe FM, de la 1 septembrie.

Citeşte şi:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Postacu Ion Postacu
    Sectiunea "Citește și:" de sub articol imi sugereaza cacraioveanu ăsta e un fel de pitipoanca vesnic nemultumita care sare din o|o in o|o.
  • Thor Thor
    E plauzibilă informația cu Activ eFeM. Postul are planuri mari de relansare și acum face angajări. Craioveanu a mai trecut pe acolo, înainte să ajungă la Pro FM.

Trimite un comentariu

sus