Skip to main content

Ziarul Jurnalul Naţional, a doua oară în insolvenţă, dar pe o altă companie. Intact Publishing, companie judecată pentru şantaj, şi-a cerut insolvenţa

 
Ziarul Jurnalul Naţional, a doua oară în insolvenţă, dar pe o altă companie. Intact Publishing, companie judecată pentru şantaj, şi-a cerut insolvenţa

Intact sediu

Publicitate

Intact Publishing, compania care editează Jurnalul Naţional, şi-a cerut insolvenţa print-o cerere depusă astăzi la Tribunalul Bucureşti.

Întrucât cerea de intrare în insolvenţă abia a fost depusă la Tribunal, nu a fost stabilit încă un termen de judecată.

Este a doua oară când Jurnalul Naţional îşi cere insolvenţa. În noiembrie 2012, Jurnalul Naţional era editat de Editura Intact, companie care şi-a cerut insolvenţa. Ulterior, titlul a fost trecut pe compania Intact Publishing, care şi-a cerut acum insolvenţa.

Societatea care şi-a cerut acum insolvenţa este implicată în dosarul în care sunt acuzaţi de şantaj Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, Camelia Voiculescu, peşedintele grupului Intact, Dan Voiculescu, fondatorul grupului, Dan Matiescu, cel care conduce Intact Publishing, precum şi Antena Group şi Antena 3 SA. Cei acuzaţi l-ar fi şantajat pe Ioan Bendei pentru ca RCS&RDS să preia la pe platforma Digi posturile Antenei Group.

CONTEXT. În noiembrie 2012, marca Jurnalul Naţional urma să fie scoasă la licitaţie pentru suma de 7,8 milioane de lei, după cum anunţa EVZ.

Potrivit anunţului de vânzare, Editura Intact a fost executată silit pentru neplata a 171 de bilete la ordin a căror valoare totală depăşeşte 1,4 milioane de euro. Multe dintre aceste bilete au fost semnate pentru Editura Litera Internaţionalşi Curtea Veche Publishing, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Când a venit momentul licitaţiei, surpriză: avocatul societăţii s-a prezentat în faţa executorului judecătoresc pentru a-l anunţa că Editura Intact a intrat în insolvenţă, motiv pentru care licitaţia s-a anulat, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Informaţia despre decizia de insolvenţă se găsea greu pe site-ul Tribunalului Bucureşti, întrucât numele companiei fusese scris greşit, „Epitura Imtact”.

captura jurnalul

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Bine ca s-a inchis
  • Ioana Damian Ioana Damian
    Intact Publishing nu are mai nimic in gestiune. Nu are sediu, are niste calculatore iesite din uz, cateva scaune si birouri. Cine are datorii, nu va avea de unde sa le recupereze la masa credala. Cititi Noul Cod al Insolventei! Va trebui sa cereti socoteala asociatului (Camelia Voiculescu) sa plateasca din propria avere. Altfel, ramaneti cu buza umflata.

Trimite un comentariu

sus