Skip to main content

Băsescu: CNA ar trebui să pună capăt mesajelor mincinoase de la Antena 3 şi Ghiţă TV

 
Traian Basescu,"Vorbeste liber", Sorin Avram
Traian Basescu,"Vorbeste liber", Sorin Avram

Foto: TVR.ro
Foto: TVR.ro

Publicitate

"Societatea e tot mai mult dispersată de aceste mesaje pe care le primeşte zilnic, mesaje mincinoase de la Antena 3 şi de la Ghiţă TV. Nu se poate, CNA ar fi trebuit să pună capăt acestui mod de jurnalism", a spus fostul preşedinte Traian Băsescu, la prima sa apariţie televizată de la încheierea mandatului.

Traian Băsescu a declarat, ieri, la TVR, că României îi lipsesc două instituţii, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea fiind penibil şi o marionetă, în timp ce CNA ar fi trebuit să stopeze mesajele mincinoase de la Antena 3 şi Ghiţă TV, relatează Mediafax.

Fostul şef al statului a fost invitat, aseară, în emisiunea "Vorbeşte liber!", realizată de Sorin Avram la TVR 1. Programul a fost difuzat începând cu ora 21.00.

Întrebat de Ordonanţa privind migraţia politică, fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, la TVR1, că este "o chestiune a justiţiei", întrucât ordonanţa lui Victor Ponta a fost declarată neconstituţională, dar, pe de altă parte, primarii "au migrat într-un mediu legal".

Fostul preşedinte a precizat că au existat multe ordonanţe neconstituţionale, pentru că Victor Ciorbea are "datorii la bănci, vrea să rămână acolo cu orice preţ şi atunci nu-şi face treaba".

Pe lângă Avocatul Poporului, Traian Băsescu a spus că o altă instituţie care lipseşte este CNA, în condiţiile în care unele televiziuni promovează "vrajbă şi minciună".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @baixihno @baixihno
    Ai nevoie de ochelari? Unde ai vazut ma iliescu si constantinescu la Antena 3? Visezi cai verzi pe pereti pesemni sau pur si simplu minti.
  • Iulian Iulian
    "Minciuni", mda. Deci si fratele lui Basau a facut o regie by Antena 3 cand a dat bani nu? Si Elena Udrea nu a furat bani, a facut-o Antena 3 tot regie, si tu cand ai furat, tot Antena 3 a facut regie, nu? Vai de viata ta!

    "Cainele" se apara mereu cand este "atacat"
    Puscarie te asteapta Basaule.
  • baixinho baixinho
    dar iliescu şi constantinescu şi toţi beliţii ăia invitaţi la haznaua 3 ce şi pe cine reprezintă?
  • woody woody
    exact pe acelasi principiu te intreb si eu de ce comentezi? tu reprezinti ceva? nu. atunci tine-ti respiratia.
  • Bogdan Bogdan
    Care mai este functia lui Basescu in momentul de fata? Ce mai cauta el pe la televizor sa dea declaratii cand practic el nu mai reprezinta nimic

Trimite un comentariu

sus