Skip to main content

Cât de "tabloid" poate fi un tabloid? Frământările jurnaliştilor de la Click legate de Elena Udrea

 
Udrea click
Udrea click

Udrea click

Publicitate

Elena Udrea este reţinută. În arestul preventiv, nu sunt multe schimburi de haine. Elena Udrea poartă, nu-i aşa, toate accesoriile vestimentare de bază. De unde şi "îngrijorarea" jurnaliştilor de la Click legată de situaţia lenjeriei intime al fostului ministru al Turismului.

Captura din imagine, care sintetizează frământările ziariştilor de la titlul tabloid, a fost surprinsă pe site-ul Click. În varianta tipărită, acest titlu nu a fost folosit.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan V Bogdan V
    Asa cva nu ar trebui sa ne mai mire, asta se promoveaza in tara noastra
  • Bogdan Bogdan
    Chiar nu ai ce asteptari sa mai ai din moment ce in Romania de o saptamana subiectul principal este Udrea, o blonda incompetenta
  • dani dani
    probabil cel sau cea care a scris mizeria aia de articol avea nevoie de un job suplimentar... dorea sa sa spele niste rufe... Un articol gretos cu un titlu si mai gretos. Pacat ca e plina presa de astfel de ciumafi care se cred ziaristi. Pacat.
  • Adela , darling... Adela , darling...
    Cum adica, " vreau prejudiciul inapoi " ? Ai fost jefuita si eu n-am aflat inca? Si mai vrei si dobanda aferenta...mai sa fie al dracului! Da' ai invartit mult banet la viata ta, mai femeie, mai ( daca esti virgina, imi cer scuze si te compatimesc )...i-auzi...pe ea n-o intereseaza chilotii, fiindca nu poarta deobicei, ea e cu banu' neica, banu' conteza! Daca pe tine chilotii nu te intereseaza, eu as vrea sa flu daca tu te speli vreodata intre picioare si daca nu raspandesti in jur duhoare de peste stricat!!! Pa, iuby, ne vedem sub duş !!!
  • adela adela
    De ce m-ar mira ca pe click ii preocupa soarta lenjeriei intime a unei persoane in dificultate, cand inchizitia de la antena 3 era in chinurile facerii ca nu i-au vazut catusele la coborarea din masina. erau atat de oripilati si se manifestau atat de zgomotos incat mi s-a parut grotesc. Nu asta-i problema noastra ca nu a avut Udrea catuse. Problema mea e ca vreau sa se recupereze ce a furat. Nu mi-am dorit nici ca Becali, sau Voiculescu sa faca puscarie. Vreau prejudiciul inapoi cu dobanda aferenta. La ce-mi foloseste ca aia zac in puscarie o perioada mai mica, sau mai mare si apoi ies si raman cu banutii?

Trimite un comentariu

sus