Skip to main content

CNA a acordat licenţă postului NCN Cluj Napoca, deţinut de jurnalistul clujean Liviu Alexa

 
2014_03_18_cna-viorel vasile buda si laura georgescu 2_rsz
2014_03_18_cna-viorel vasile buda si laura georgescu 2_rsz

Sursa foto: Epochtimes
Sursa foto: Epochtimes

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să acorde o licenţă prin reţele de comunicaţii postului NCN Cluj Napoca societăţii Pagina Ciudatului SRL.

Societatea este deţinută de Liviu Alexa (99%), jurnalist şi director al Ziar de Cluj şi


Elza Almasi (1%). NCN Cluj Napoca va avea un format de principiu, tematic informativ. Va emite 24 de ore, dintre care 6 ore de program şi 18 ore de reluări, potrivit documentaţiei depuse la CNA.

Pentru acordarea acestei licenţe au votat nouă din cei 10 membri prezenţi: Lorand Turoş a votat „împotrivă”, iar „pentru” au votat Radu Călin Cristea, Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Gabriel Tufeanu, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Valentin Jucan şi Florin Gabrea.

Liviu Alexa, acţionarul NCN Cluj Napoca, în faţa CNA – Vreau să vă rog să-mi daţi o şansă. La Cluj, nu există o televiziune de ştiri. Absenţa unei televiziuni face ca această comunitate să fie dezbinată. (...) Avem o echipă de 15 angajaţi preconizaţi. Colaboratori pe partea de realizarea de emisiuni sunt nume cunoscute dar care vor lucra timp de un an probono.

Lorand Turoş, membru CNA, în momentul dezbaterilor pentru acordarea licenţei – Probabil vom vota acum această licenţă, dar cred că cu acest radiodifuzor ne vom întâlni cel puţin o dată la două luni.

Monica Gubernat, membru CNA – Având în vedere cutuma CNA, care spune că trebuie să privim cu bună credinţă şi să le acordăm o şansă, vă rog frumos să privim lucrurile astfel şi acum.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gaetano Gaetano
    18 ore reluari, adica se va relua de 3 ori programul de 6 ore, zilnic ? NCN reloaded a mia oara. S-a mai ocupat de NCN cand avea sediul la Farmec.
  • geo geo
    Clujul are, in sfirsit, Antena 3 si Romania TV unite sub un singur nume - NCN, din cite citesc. Sa intelegem ca postul asta TV va emite in eter ori va fi preluat de retelele de cablu...si care ar fi acestea...
  • abdu rehab abdu rehab
    cate si cate Televiziuni au mai Nou Licenta de la CNA, pe banda rulanta nu alta.
  • Bogdan Bogdan
    Trebuia sa apara si o astfel de televiziune la Cluj...
  • george george
    Da, la Cluj nu exista nicio televiziune de stiri.Acum PSD are televiziune la Cluj, asta e titlul!Alexa este patronul unui ziar online din Cluj si nu trece o zi fara sa imprastie cu laturi in Primarie+Boc+PNL.Inainte de turul al doilea, cu 10.000 de oameni la miting in oras, dumnealui scria un mirobolant editorial intitulat "Votez Victor Ponta!".Probabil l-ati vazut in interventii la Antena 3 si Romania tv.Asta e nivelul...Pazea!

Trimite un comentariu

sus