Skip to main content

CNA a acordat o licenţă de televiziune pentru Smart TV, un post generalist la care vor lucra specialişti, dar şi studenţi

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat acordarea unei licenţe audiovizuale prin satelit postului Smart TV. Postul va fi operat de societatea FB Invest Solutions SRL din Bucureşti, al cărei asociat unic este Brabete Florin, membru al Partidului Verde.

Potrivit documentaţiei depuse la CNA, postul va beneficia de o investiţie de 800.000 de euro, iar pentru achiziţionarea de echipamente HD bugetul este de 250.000 de euro.

Postul va avea program de 19 ore pe zi, în timpul săptămânii, şi 17 ore în weekend. Smart TV va avea producţie proprie 73,85% şi 26,15% producţii ale altor producători.

Horia Matei, responsabil Smart TV pe partea editorială: „Este vorba de o staţie generalistă având ca particularitate că-şi doreşte din start să fie nu doar un producător şi difuzor de programe de televiziune, ci şi o platformă pentru tinerii care doresc să lucreze în televiziune. Sub nicio formă nu doreşte să se subtituie instituţiei de televiziune, ci să ofere oportunitatea de specializare, atestate strict profesionale pe specializări de televiziune. Din start trebuie spus că tot ce înseamnă partea de producţie TV este asigurată şi garantată de oameni cu experienţă în domeniu, doar că ei vor forma pe lângă şi aceşti tineri despre care vorbim. Ei vor fi cei care vor fi răspunzători pentru modul de realizare a programelor. ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vax populi vax populi
    Astia dau licente doar la oamenii politici? Probabil e omul psd-ului, ca altfel nu dadeau kmerii rosii din cna licenta. Au mai votat si-n unanimitate. Cusuta cam cu ata alba.
  • abdu rehab abdu rehab
    inca o zi, inca o "Televiziune" de Umplutura. post la care vor luca Studenti zici? adica precum TVRM? (astazi cunoscut drept TVH) mult Noroc, ca mai mult nu am ce zice. si ii mai Zice si Smart? cu siguranta va fi mult mai "Smart" decat GIGAntica "Televiziune" GIGA TV.

Trimite un comentariu

sus