Skip to main content

CNA discută mâine preluarea posturilor Pro FM şi InfoPro de către RCS&RDS

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului are pe ordinea de zi a şedinţei de mâine solicitarea Pro TV de cedare a licenţelor Pro FM, InfoPro şi a licenţei prin satelit a postului Pro Clasic către RCS&RDS.

Reamintim că RCS a bătut palma cu Pro TV pentru preluarea posturilor de radio, după cumpaginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, AICI, în luna decembrie.

Discuţiile pentru reţeaua Pro FM au început în primăvara anului trecut, cu mai mulţi ofertanţi, însă Digi 24 avea cele mai multe şanse, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Cine a mai fost interesat de reţeaua de frecvenţe?

Iniţial, când CME şi-a anunţat intenţia de a vinde operaţiunile de radio din România, mai multe companii s-au uitat către portofoliul Pro.
Pe lângă RCS şi Sorin Enache (cu Sebastian Ghiţă printre finanţatori), de divizia de radio au mai fost interesaţi Ringier şi Kanal D.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, preţul de pornire a fost de un milion de dolari. Ulterior, tot în primele faze ale discutiilor, s-a ajuns la două milioane de dolari.

În discuţiile finale au rămas Digi 24/RCS şi compania lui Sorin Enache, dar nu se cunoaşte nivelul financiar la care au ajuns ofertele celor doi.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Ce programe au scos, frățică, zi-ne să știm și nouă...
    Ori ești și tu unul din cei 0,001 la sută abonați revoltați că au scos pachetul Discovery și au migrat aiurea. Cit despre plecari, nu-și fă probleme, și la ei este același fenomen ca și la alții, abonații vin și pleacă...numai că la ei numărul de veniri este mai mare decit al plecarilor.
  • Jicu Jicu
    In loc sa bage si ei programele pe care le-au scos, sau macar altele noi, dar de interes, astia umbla dupa cai verzi pe pereti.
    D-aia pleaca frate abonatii de la rds...s-au saturat

Trimite un comentariu

sus